Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Ford Bedrijfswagens lanceert Transit Connect Sport

De Ford Transit Connect kent een nieuw topmodel en is vanaf nu ook leverbaar als Sport. Deze gespierde uitvoering van de succesvolle besteller van Ford Bedrijfswagens is gepositioneerd boven de luxe Limited uitvoering. Hij valt op met zijn sportieve design en een meer dan riante standaarduitrusting tegen een opmerkelijk sportieve prijs.

Lees verder

Wat doet ons verkoopteam tijdens de Lockdown?

Inmiddels zijn onze showrooms al weer een aantal weken gesloten door de lockdown. Dus wat doet ons verkoopteam nu de hele dag? Luieren? Potje kaarten?

Lees verder

Het vriest!

Moest u vanochtend ook uw Nissan weer krabben? Het blijft voorlopig zo koud dus wij dachten dat u wel wat hulp kunt gebruiken!

Lees verder

ANWB: Proefrit-aan-huis dagen

Op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 januari organiseert Zeeuw & Zeeuw in samenwerking met de ANWB de Proefrit-aan-huis Dagen! Op deze dagen kunt u bij op locatie een proefrit maken in een van onze private lease toppers!

Lees verder

200 Elektrische Nissans LEAF beschikbaar in de car sharing dienst van Sixt.

Nissan en SIXT share maken zich beide sterk voor emissievrije mobiliteit en slaan de handen nu ineen door de 100% elektrische Nissan LEAF toe te voegen aan de deelauto-dienst SIXT share in Nederland.

Lees verder

7 feiten over de bestverkochte auto van Nederland

2020 was voor Kia in Nederland het beste jaar ooit. Ondanks de uitdagende omstandigheden zag Kia de verkopen vorig jaar fors toenemen en groeide het uit tot het op één na grootste automerk van ons land. De verkooptopper was de Niro, de bestverkochte auto van Nederland. Kia maakt een aantal interessante feitjes over de absolute nummer 1 bekend.

Lees verder

Renault presenteert strategisch plan ‘Renaulution’

Met de presentatie van het strategisch plan Renaulution van Groupe Renault laat Renault zien welke strategie het voor de komende vijf jaar en verder in petto heeft. Met Renaulution omarmt het merk Renault de veranderingen op de automarkt. Met zijn ‘Nouvelle Vague’ brengt Renault moderniteit in de auto-industrie door uit te groeien in een merk met een sterke focus op technologie, service en schone energie.

Lees verder

Ford Bedrijfswagens: groei in 2020, hoge ambities voor 2021

Na het absolute recordjaar 2019, heeft Ford Bedrijfswagens zijn positie in de markt in 2020 verder weten te versterken. Met een marktaandeel van 14,7 procent behoorde Ford tot de top drie van bestverkochte bedrijfswagenmerken in Nederland.

Lees verder

Renault Leiden gaat verhuizen!

Per 1 maart verhuist onze Renault vestiging in Leiden naar de Touwbaan 5 in Leiderdorp.

Lees verder

De beste wensen van ons allemaal!

Bekijk hier de nieuwsjaarswensen van het personeel van Zeeuw & Zeeuw Nissan!

Lees verder