Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Laatste officieel in Nederland geleverde Ford GT overhandigd aan gelukkige eigenaar

Lees verder
Nissan X-Trail

Nieuwe Nissan X-Trail laat zich zien

De nieuwste toevoeging aan het geëlektrificeerde Nissan modellenaanbod laat zich vandaag zien in de vorm van de nieuwe, vierde generatie X‑Trail. Wereldwijd zijn al bijna zeven miljoen exemplaren van de X‑Trail verkocht en daarmee is het een van de populairste avontuurlijke gezinsauto’s ter wereld.

Lees verder

Zesde Ford GT geleverd aan Nederlandse klant

Een bijzonder moment voor Zeeuw & Zeeuw in Utrecht: voor de tweede keer mocht deze Ford-dealer een Nederlandse klant blij maken met een gloednieuwe Ford GT. Ditmaal betrof het een speciale en zeldzame Ford GT Carbon Series.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi neemt Norbert Driessen Mitsubishi over!

Vanaf 1 augustus 2022 zal Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi ook uw Mitsubishi dealer in Utrecht zijn. Vorige maand nam Zeeuw & Zeeuw het Suzuki-dealerschap voor Utrecht en Woerden over van Driessen. De Suzuki-activiteiten zijn per 1 juli verhuisd naar Utrecht waardoor er in de bestaande vestiging naast het volledige Mitsubishi-dealerschap meer ruimte komt voor de verkoop van occasions. Driessen gaat zelf in Woerden verder als Mitsubishi-aftersalesdealer en -reparateur in de vestiging die hij in 1999 overnam en waar hij vanaf 1988 werkte.

Lees verder

Kia maakt prijzen bekend van vernieuwde XCeed

Kia heeft de XCeed vernieuwd. De zeer succesvolle crossover, waarvan inmiddels 120.000 exemplaren zijn verkocht, krijgt onder meer een vernieuwd design, een groot aantal interieur-upgrades en nieuwe technologie. Het gamma wordt uitgebreid met de dynamische GT-Line die onder meer leverbaar is met een 204 pk sterke benzinemotor. De nieuwe XCeed is een van de geavanceerde modellen uit de line-up van Kia en het scala aan geavanceerde veiligheids-, connectiviteits- en infotainmentsystemen is verder verfijnd en uitgebreid. Het in Europa bestverkochte lid van de Ceed-familie is leverbaar met verschillende geëlektrificeerde aandrijflijnen, waaronder een plug-in hybride met een volledig elektrisch bereik van 48 km* (59 km* in de stad).  

Lees verder

Hyundai onthult design van de IONIQ 6

Hyundai heeft het gestroomlijnde en tijdloze ontwerp onthuld van de gloednieuwe IONIQ 6, het tweede model van Hyundai’s line-up-merk IONIQ dat zich exclusief richt op volledig elektrische auto’s. De IONIQ 6, die het predicaat Electrified Streamliner krijgt, is zeer aerodynamisch vormgegeven om een zo groot mogelijk rijbereik te realiseren.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw per 1 juli Suzuki-dealer voor Utrecht en Woerden

Per 1 juli 2022 start Zeeuw & Zeeuw als dealer voor Suzuki auto’s in Utrecht en Woerden. Het dealerschap (sales en after-sales) in Utrecht komt naast de huidige Ford-vestiging, in Woerden worden de after-sales activiteiten eveneens toegevoegd aan de bestaande vestiging.  

Lees verder

Volgende fase voor nieuwe visuele identiteit van Dacia

Het laatste hoofdstuk in de uitrol van de nieuwe merkidentiteit van Dacia is aangebroken. Na de implementatie van de nieuwe, visuele merkidentiteit in schriftelijke communicatie (medio 2021) en de start van de ombouw van de lokale Dacia dealers (zomer 2022), is het de beurt aan de auto’s zelf. Met ingang van 16 juni 2022 worden alle nieuwe Dacia modellen voorzien van het nieuwe merklogo en lettertype.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Kia viert haar 12,5 jarig bestaan

Zeeuw & Zeeuw Kia bestaat deze maand 12,5 jaar. Als inspirerende dealergroep is Zeeuw & Zeeuw al jaren een gevestigde naam. Eind 2009 ontvingen zij, toen nog onder de naam Autohaag Zeeuw, het officiële Kia Dealerschap en opende onder leiding van Piet Zeeuw, toenmalig algemeen directeur,  Kia vestigingen in Den Haag en Voorburg. 

Lees verder

Nieuwe generatie Mitsubishi ASX

De nieuwe generatie Mitsubishi ASX komt op de markt met een gevarieerd aanbod van aandrijfopties, dat speciaal ontwikkeld is voor de Europese markt en tegemoetkomt aan de uiteenlopende behoeften van Europese SUV-rijders. Het aanbod loopt uiteen van bijzonder efficiënte benzinemotoren tot (plug-in) hybridevarianten met een uitstekende combinatie van prestaties en emissies.

Lees verder