Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Nieuwe Renault Kangoo: ‘International Van of the Year 2022’

De nieuwe Renault Kangoo is uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2022’ (IVOTY). De vooruitstrevende bedrijfswagen werd tot winnaar uitgeroepen door een internationale jury van 24 bedrijfswagenjournalisten. De Kangoo wordt vooral geroemd om zijn efficiëntie, veiligheid, duurzaamheid en milieunormen. Het is de vierde keer dat Renault de IVOTY-prijs in de wacht sleept.

Lees verder

De nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric

Renault introduceert de nieuwe Kangoo E-Tech electric. Deze 100% elektrisch aangedreven versie legt de lat hoger dan ooit om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van professionals.

Lees verder

ELEKTRISCHE FORD MUSTANG MACH-E BEHAALT TOPSCORES VOOR ZOWEL VEILIGHEID ALS MILIEU

De nieuwe, volledig elektrische Ford Mustang Mach-E heeft de maximale score van vijf sterren behaald bij beoordelingen van het onafhankelijke veiligheidsinstituut Euro NCAP en van Green NCAP: een onafhankelijk initiatief dat de ontwikkeling van schone, energie-efficiënte auto’s promoot.

Lees verder

Uw Mitsubishi dealer voor nu en in de toekomst!

Zoals u weet zijn wij in Leiderdorp aan de Touwbaan o.a. Mitsubishi dealer en is dit pand van oudsher altijd al een Mitsubishi locatie geweest. U kunt er terecht voor onderhoud, garantie en reparatie en voor de aankoop van een gloednieuwe maar ook gebruikte Mitsubishi. Vorig jaar was er wat onrust omtrent een eventueel vertrek van dit mooie en betrouwbare merk uit Europa. Begin dit jaar heeft Mitsubishi gelukkig bevestigd in Europa te blijven en in de nabije toekomst met een paar mooie nieuwe modellen te komen.

Lees verder

Kia Niro is Zakenauto van het Jaar 2022

De Kia Niro is gekroond tot Zakenauto van het Jaar 2022. De vakjury was unaniem over de bestverkochte auto van Nederland: “Niemand kan om de Niro heen.” De Niro is een belangrijkere pijler onder het succes van Kia en mede dankzij de volledig elektrische e-Niro is Kia inmiddels het grootste merk van Nederland.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Nissan breidt haar verzorgingsgebied uit

Met veel trots kunnen wij mededelen dat met ingang van 1 oktober jl. Zeeuw & Zeeuw Nissan de nieuwe dealer voor regio Noordwijk en omstreken is geworden. Wij zijn gevestigd aan de Keyserwey 75 in Noordwijk in het pand naast ons zusterbedrijf Renault/Dacia.

Lees verder

Renault opent orderboeken nieuwe Trafic

Lees verder

Ford presenteert de nieuwe Fiesta: zelfverzekerd, geëlektrificeerd, verbonden en klaar voor de toekomst

Ford presenteert de nieuwe Fiesta, met een zelfverzekerd nieuw design en voorzien van een uitgebreid technologiepakket. De nieuwe Fiesta is leverbaar met mild hybride aandrijflijn en daarmee is de compacte hatchback klaar voor de toekomst.

Lees verder

De nieuwe Renault Megane E-Tech electric

Lees verder

Dacia Jogger: Een nieuwe kijk op de 7-zits gezinsauto

De Dacia Jogger is de vierde pilaar onder de productstrategie van Dacia. Dacia werkt nu aan een nieuwe grote gezinsauto met plaats voor zeven personen, die het gamma van de onlangs gepresenteerde, volledig elektrische stadsauto Spring, de compacte Sandero en de nieuw Duster nog verder aanvult. Het nieuwe model is onderdeel van de strategie van Dacia om het modellengamma te vernieuwen; tegen 2025 verschijnen er nóg twee nieuwe modellen.

Lees verder