Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Nissan NOW

Nissan NOW is het nieuwe online portaal van Nissan Nederland. Het ideale middel voor de Zeeuw & Zeeuw Nissan rijder!

Lees verder

Dit is hem: de nieuwe Qashqai

Dit is hem dan! De nieuwe Nissan Qashqai! De bestverkopende SUV van Nissan is terug: en hoe?!

Lees verder

Save the date: Onthulling van de volledig nieuwe Nissan QASHQAI

Het wachten is voorbij! We zijn verheugd u uit te kunnen nodigen voor de onthulling van de volledig nieuwe Nissan Qashqai.

Lees verder

Just a normal day at the office!

Zeeuw & Zeeuw Nissan Collega Mike Luhrman geeft ons een kijkje in de After Sales keuken van onze vestiging in Zoetermeer en in zijn werkdag.

Lees verder

Opening van de Boogie Woogietunnel!

Wij van Zeeuw & Zeeuw Nissan Den Haag zijn oprecht trots en blij dat er na 5 jaar letterlijk en figuurlijk licht aan het einde van de tunnel is, waardoor ook onze vestiging nóg beter bereikbaar wordt. Uiterlijk 12 februari rijden de eerste auto’s, waaronder hopelijk een hoop Nissans, over de Rotterdamsebaan.

Lees verder

Ford Bedrijfswagens lanceert Transit Connect Sport

De Ford Transit Connect kent een nieuw topmodel en is vanaf nu ook leverbaar als Sport. Deze gespierde uitvoering van de succesvolle besteller van Ford Bedrijfswagens is gepositioneerd boven de luxe Limited uitvoering. Hij valt op met zijn sportieve design en een meer dan riante standaarduitrusting tegen een opmerkelijk sportieve prijs.

Lees verder

Wat doet ons verkoopteam tijdens de Lockdown?

Inmiddels zijn onze showrooms al weer een aantal weken gesloten door de lockdown. Dus wat doet ons verkoopteam nu de hele dag? Luieren? Potje kaarten?

Lees verder

Het vriest!

Moest u vanochtend ook uw Nissan weer krabben? Het blijft voorlopig zo koud dus wij dachten dat u wel wat hulp kunt gebruiken!

Lees verder

ANWB: Proefrit-aan-huis dagen

Op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 januari organiseert Zeeuw & Zeeuw in samenwerking met de ANWB de Proefrit-aan-huis Dagen! Op deze dagen kunt u bij op locatie een proefrit maken in een van onze private lease toppers!

Lees verder

200 Elektrische Nissans LEAF beschikbaar in de car sharing dienst van Sixt.

Nissan en SIXT share maken zich beide sterk voor emissievrije mobiliteit en slaan de handen nu ineen door de 100% elektrische Nissan LEAF toe te voegen aan de deelauto-dienst SIXT share in Nederland.

Lees verder