Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

De Nissan ARIYA Testdrive dagen!

Ervaar de nieuwe 100% elektrische Nissan ARIYA tijdens de TESTDRIVE dagen! Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli 2022 staat de nieuwe Nissan ARIYA exclusief in onze showroom bij Zeeuw & Zeeuw Nissan Wateringen. Wij heten u van harte welkom voor het maken van een overtuigende proefrit. Daarnaast informeren onze verkoopadviseurs u graag uitgebreid over de innovaties op de nieuwe Nissan ARIYA. 

Lees verder

Occasion Sensation actieweken

Profiteer tot en met 30 juni 2022 van de Zeeuw & Zeeuw Occasion Sensation actieweken! Tijdens deze actieperiode ontvangt u bij aanschaf van een occasion maar liefst €500,- EXTRA inruilpremie voor uw auto.

Lees verder

Occasion Sensation actieweken

Profiteer tot en met 30 juni 2022 van de Zeeuw & Zeeuw Occasion Sensation actie. Tijdens deze actieperiode ontvangt u bij aanschaf van een occasion uit voorraad maar liefst €500,- EXTRA inruilpremie voor uw auto.

Lees verder

Vijf Euro NCAP-sterren voor Kia EV6

De EV6, de baanbrekende crossover van Kia, heeft de hoogste veiligheidsbeoordeling gekregen van Euro NCAP, de toonaangevende en onafhankelijke veiligheidstestorganisatie. De Auto van het Jaar 2022 behaalde de maximale beoordeling van vijf sterren, eens te meer het bewijs van de indrukwekkende veiligheid van deze baanbrekende elektrische Kia.

Lees verder

Nieuwe Kia Niro maakt elektrisch rijden toegankelijk

De bestverkochte auto van Nederland in 2020 en 2021 is geheel vernieuwd en maakt geëlektrificeerd rijden nog aantrekkelijker. De nieuwste generatie Niro bouwt voort op de succesformule van de huidige en combineert innovatieve technologie, duurzame materialen en een gedurfd design met uitzonderlijk gebruiksgemak en hightech elektrische aandrijflijnen. De nieuwe Kia Niro komt in het derde kwartaal van dit jaar naar Nederland en is te bestellen vanaf € 31.995,-.

Lees verder

Renault Megane electric door Euro NCAP bekroond met vijf sterren

De nieuwe Renault Megane E-Tech electric heeft vijf sterren behaald bij de veiligheidstests van Euro NCAP volgens het nieuwste 2022-testprotocol.

Lees verder

Auto van het jaar 2022: de Kia EV6

De Kia EV6 is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2022. De baanbrekende, volledig elektrische crossover werd door een 59-koppige jury, bestaande uit autojournalisten uit 22 Europese landen, uitgeroepen tot overall winnaar.

Lees verder

Nieuwe Ford Ranger Raptor gewapend voor ultieme prestaties zowel on- als off-road

Vandaag onthullen we de nieuwe generatie Ford Ranger Raptor. De tweede generatie Ranger Raptor is gebouwd voor de echte pick-up liefhebber. Hij is gemaakt om de woestijn, de bergen en alles daar tussenin te trotseren.

Lees verder

Kia maakt prijzen bekend van nieuwe Niro

Kia geeft vandaag de prijzen en uitrustingsdetails vrij van de nieuwe generatie van de bestverkochte auto van Nederland in 2020 en 2021. De geheel nieuwe Niro bouwt voort op de succesformule van de huidige Niro en combineert innovatieve technologie en een gedurfd design met uitzonderlijk gebruiksgemak en hightech elektrische aandrijflijnen.

Lees verder

Kia domineert J.D. Power 2022 betrouwbaarheidsonderzoek

Kia staat aan de top van de Amerikaanse J.D. Power 2022 Vehicle Dependability Study (VDS) als algemene leider van alle belangrijke automerken (volume en luxe). De Kia Sorento is uitgeroepen tot de beste auto in de categorie Upper Midsize SUV van het jaarlijkse betrouwbaarheidsonderzoek.

Lees verder