Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Nieuwe Focus toont obstakels die bestuurders niet kunnen zien

Lees verder

AUTOHAAG ZEEUW EN KIA VERLENGEN SAMENWERKING MET ORANGE LIONS

Ook in de komende periode blijven Zeeuw & Zeeuw en Kia verbonden aan het Nederlands Basketball Team. Voor het vierde opeenvolgende jaar stelt Zeeuw & Zeeuw de Kia’s beschikbaar voor de spelers van de Orange Lions. Dit jaar is er ook een auto beschikbaar gesteld voor de hoofdcoach van de nieuw opgerichte Orange Lions Academy.

Lees verder

Kia introduceert nieuwe diesel 48-volt mild-hybride aandrijflijn in 2018

Kia introduceert in de tweede helft van 2018 zijn eerste diesel 48-volt mild-hybride aandrijflijn. De populaire Kia Sportage krijgt daarbij de primeur. De nieuwe ‘EcoDynamics+’ aandrijflijn reduceert de CO2-uitstoot door de dieselmotor tijdens accelereren te ondersteunen met elektrische kracht afkomstig van een krachtige 48-volt batterij. Ook kan de motor met behulp van een nieuwe Mild-Hybrid Starter-Generator eerder worden uitgeschakeld om brandstof te besparen en emissies te beperken.

Lees verder

Ford’s proefproject met Transit ‘plug-in’-hybride bestelauto’s uitgebreid naar Valencia

Lees verder

De nieuwe Fiesta ST in zijn element op geheime bergroute in Italië

Lees verder

Dynamiek krijgt de ruimte: Ford C-MAX Sport

Lees verder

Kia onthult eerste foto’s van volledig elektrische Niro

Kia heeft tijdens ‘The 5th International Electric Vehicle Expo’ in het Zuid-Koreaanse Jeju de eerste foto’s van de volledig elektrische Niro EV gepresenteerd. De Kia Niro EV beleeft zijn wereldpremière op de Autosalon van Parijs in oktober dit jaar en combineert sportiviteit en veelzijdigheid met gebruiksgemak en een aantrekkelijk design. 

Lees verder

Forward Lease draagt nu het keurmerk Private Lease!

Vanaf heden draagt Forward Lease het Keurmerk Private Lease op haar Private Lease product. Met dit onafhankelijke keurmerk is de consument verzekerd van eerlijke en transparante lease voorwaarden.

Lees verder