Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

KIA-RIJDERS MEER TEVREDEN LEASERIJDERS DAN VOLVO EN AUDI

Uit recent onderzoek van de Vereniging Auto van de Zaak is gebleken dat Kia-rijders de meest tevreden leaserijders zijn.

Lees verder

7 JAAR KAARTUPDATES

Speciaal voor Kia rijders heeft Kia een extra service in het leven geroepen, 7 jaar lang gratis kaartupdates voor uw navigatiesysteem!

Lees verder

AUTOHAAG ZEEUW KRIJGT VERLENGING CERTIFICAAT ERKEND DUURZAAM

Lees verder

5 EURONCAP-STERREN VOOR DE NIEUWE RENAULT CAPTUR

Lees verder

BANDENWISSEL

Lees verder

DACIA ZET MODELLENOFFENSIEF VOORT MET DE NIEUWE LOGAN MCV

Lees verder

KIA 4E OP VERKOOPRANGLIJST FEBRUARI

Kia heeft de maand februari afgesloten met een vierde positie op de Nederlandse verkoopranglijsten van nieuwe auto’s. Daarmee is Kia ten opzichte van een maand ervoor opnieuw een plaats gestegen in de top tien van bestverkochte merken in 2013. Dat succes is voor een belangrijk deel te danken aan de Kia Picanto, die in februari de bestverkochte auto van Nederland was.

Lees verder

KIA POPULAIR

8 januari 2013 – Drukte alom in het kantoor van de Kia-importeur in Breukelen. Een rustige start na de feestdagen was er niet bij, want niet alleen is het jaar 2012 afgesloten met fraaie verkoopresultaten, ook 2013 ziet Kia met vertrouwen tegemoet en het merk gaat dan ook voortvarend van start met de aankondiging van 7 jaar lang gratis APK en internationale wegenhulp.

Lees verder

SCHADE AAN UW KIA?

Uiteraard wensen wij u alleen maar onbezorgde kilometers met uw Kia toe. Toch kan er altijd iets gebeuren, waardoor schade aan uw auto ontstaat. Dan is het goed om te weten, dat Zeeuw & Zeeuw een eigen schadebedrijf heeft, waar in úw merk gespecialiseerde reparateurs uw auto weer in de juiste staat brengen.

Lees verder