Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Zeeuw & Zeeuw overhandigt overgebleven kerstpakketten aan Stichting ANDERS

Stichting ANDERS gelooft in het principe van geven. Niet geven om er zelf beter van te worden, maar geven omdat het je als mens zo enorm verrijkt. Omdat wij ook geloven in deze filosofie werkt Zeeuw & Zeeuw sinds 2019 met veel plezier samen met Stichting ANDERS.

Schiedam – Stichting ANDERS vraagt specifiek bedrijven in de commerciële sector om een stukje van hun producten, diensten en/of talenten beschikbaar te stellen voor mensen in de samenleving die dat keihard nodig hebben. Zo helpt Zeeuw & Zeeuw waar mogelijk op het gebied van mobiliteitsvraagstukken of bijvoorbeeld wanneer er een sollicitant is met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Arrianne van Es, HR Manager Zeeuw & Zeeuw: ‘Zo hebben we laatst een aanvraag gekregen voor een snuffelstage voor een dame met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wanneer wij hiermee het toekomstbeeld van iemand kunnen veranderen dan helpen wij natuurlijk graag!’

Stichting ANDERS is de brug tussen mensen die willen helpen en mensen die hulp nodig hebben. Om enkele minderbeelden in onze regio enigszins te helpen hebben we onze overgebleven kerstpakketten aan Stichting ANDERS gedoneerd. ‘Het is een kleine en simpele geste vanuit onze kant, maar de blijdschap bij de ontvangers is groot. We weten zeker dat de pakketten goed terechtkomen.’, aldus Arrianne.

Terug naar overzicht