Zeeuw & Zeeuw Suzuki Utrecht

Zeeuw & Zeeuw per 1 juli Suzuki-dealer voor Utrecht en Woerden

Per 1 juli 2022 start Zeeuw & Zeeuw als dealer voor Suzuki auto’s in Utrecht en Woerden. Het dealerschap (sales en after-sales) in Utrecht komt naast de huidige Ford-vestiging, in Woerden worden de after-sales activiteiten eveneens toegevoegd aan de bestaande vestiging.

Jan Hofstede, CEO Zeeuw & Zeeuw: “Voor Zeeuw & Zeeuw zijn dit de eerste vestigingen waar het merk Suzuki wordt gevoerd, een prachtige uitbreiding op ons merkportfolio”

Binnen Zeeuw & Zeeuw is Wouter Slob als brandmanager voor het merk aangesteld. Wouter: “merk-gescheiden verantwoordelijkheid is en blijft de kracht van Zeeuw & Zeeuw. De vestiging in Utrecht zal dan ook volledig separaat functioneren, met eigen verkoopadviseurs, serviceadviseur en technici.“

Zeeuw & Zeeuw

Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. 

Zeeuw & Zeeuw is een hip dealerbedrijf dat in 1954 is opgericht en heeft 35 vestigingen, verspreid over Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. 

Tot 2010 was het familiebedrijf volledig gericht op Renault / Dacia, daarna zijn Kia, Ford, Nissan,  Mitsubishi en Hyundai aan het portfolio toegevoegd. Iedere merkkolom heeft zijn eigen mensen: van monteur tot directeur. Dit zorgt voor focus en verdieping van (vak)kennis. Over alle merken heen wordt een totale verzorging van mobiliteit aangeboden: lease, verzekeringen, financieringen en schadehulp. De zakelijke dienstverlening gaat net iets verder dan wat je normaal in de markt ziet. In de merkenmix zitten veel hybride en volledig elektrische auto’s. Zo helpt Zeeuw & Zeeuw klanten hun wagenpark duurzaam in te richten.

Zeeuw & Zeeuw hecht veel waarde aan zelfwerkzaamheid: “Wij doen het liefst alles zelf, van overnames tot content creëren voor social media”. Met de ondersteuning van sportactiviteiten en goede doelen neemt Zeeuw & Zeeuw haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?