Accessoires

Nissan Accessoires

Ontdek hoe u uw Nissan kunt personaliseren. Verander de stijl met originele Nissan-accessoires, zoals spiegelkappen en lichtmetalen velgen of maximaliseer efficiëntie met opslagoplossingen. Graag meer informatie? Onze adviseurs helpen je graag verder!

Accessoires

 • Nissan Mapcare
 • Single Map Update
 • Nissan Mapcare

  Nissan Mapcare

  Het rijlandschap verandert continu en daardoor ook de kaarten die we voor navigatie gebruiken. Als eigenaar van een Nissan hebt u nu gratis toegang tot het Nissan MapCare™-programma, waarmee uw navigatie- en audiosysteem volledig bijgewerkt blijft en u kunt profiteren van accuratere kaarten, nieuwe interessante plekken, besparingen op uitgaven en brandstof. Het enige dat u moet doen is eens per jaar uw Nissan naar uw dichtstbijzijnde dealer brengen en het systeem geheel gratis laten bijwerken. Geen extra kosten, geen extra werk voor u. U hoeft nooit meer tijd te verspillen door het inslaan van de verkeerde weg en als u moet stoppen voor eten, rust of om te tanken dan weet u precies waar u moet zijn.

 • Single Map Update

  Single Map Update

  Als uw Nissan niet in aanmerking komt voor het Nissan MapCare™-programma, dan kunt u uw navigatie- en audiosysteem nog steeds bijwerken via het programma “Single Map Update”. Zo beschikt u over een bijgewerkte navigatie met het voordeel van accurate kaarten en nieuwe points of interest. U kunt de webshop van Nissan bezoeken voor de laatste versie van Single Map Update en deze heel eenvoudig zelf installeren. De procedure is voor elk product verkrijgbaar.

  U kunt het ook rechtstreeks bestellen bij uw Nissan-dealer, die de handelingen voor u uitvoert.

Terug naar Nissan