APK

Nissan APK

De APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is wettelijk verplicht voor benzineauto’s vanaf vier jaar oud. Bij de APK wordt uw Nissan getest op verkeersveiligheid, het milieu (uitstoot) en documentatie. Bij dieselauto’s is het verplicht om de auto drie jaar na de eerste toelating te laten keuren.Maak direct een werkplaatsafspraak

APK

U bent bij Nissan Zeeuw en Zeeuw verzekerd van ervaren vakmensen, die uw Nissan door en door kennen.
Uit onderstaande prijzen voor een APK keuring blijkt dat de Nissan dealer ook helemaal niet duur is.
– APK keuring: € 29,-.
– APK keuring GRATIS in combinatie met een onderhoudsbeurt.
Bedragen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele wettelijke afmeldkosten.

APK for life!

Een unieke service van Zeeuw & Zeeuw Nissan!
Met APK for Life is uw auto verzekerd van GRATIS APK, hoe lang hij ook meegaat. Bovendien is APK for Life overdraagbaar. Dus als u uw auto verkoopt of inruilt kan ook de volgende eigenaar nog van deze extra Nissan service profiteren.

NISSAN ASSISTANCE: U KUNT OP ONS REKENEN, OVERAL EN ALTIJD

U geeft om uw Nissan en wij, bij Nissan, geven om u. Wij willen dat u met een gerust hart van het rijden kunt genieten. In het geval van verkeerd getankte brandstof, een lekke band, een ongeval of een onwaarschijnlijk geval van een defect, kunt u altijd op Nissan Assistance rekenen. Dus wat er ook gebeurt, bel ons en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week… GRATIS! Als u het periodieke onderhoud van uw Nissan laat uitvoeren bij de Nissan-dealer, dan behoudt u het recht op de GRATIS Nissan Assistance service, zelfs na de garantieperiode.

Terug naar Nissan