UW DUURZAME VISITEKAARTJE Nissan e-NV200

Met de nieuwe 40 kWh batterij en een groter rijbereik trotseert de Nissan e-NV200 alle uitdagingen. Dankzij gegarandeerd uitstootloos rijden kan niets of niemand u tegenhouden om alle hoeken en gaten van de stad te verkennen. Daarnaast maken de lagere eigendomskosten de Nissan e-NV200 100% elektrische bedrijfswagen definitief tot de allerbeste keuze voor uw bedrijf.

EEN SLIMME INVESTERING VOOR LAGERE GEBRUIKSKOSTEN

Met de overstap naar een elektrische bedrijfswagen zult u merken dat de totale kosten van uw bedrijfsvoering drastisch zullen dalen. Begin de dag met een volledig opgeladen batterij en geniet van een rijbereik tot maar liefst 301 km. Het zal u minder kosten dan een bestelbus met een diesel- of benzinemotor. Nooit meer motorproblemen en u hoeft geen olie meer te verversen. Bovendien bespaart u ook geld – en tijd – op onderhoud.

Nissan eNV200 Van

INTELLIGENT VERMOGEN EEN GROENER BEDRIJF IS EEN SLIMMER BEDRIJF MET DE NISSAN E-NV200 VAN

Nissan Intelligent Mobility is een revolutie voor uw rijstijl: u stapt zelfverzekerder achter het stuur en geniet van een zinderende rit terwijl u van alles op de hoogte blijft. De 40 kWh batterij van de nieuwe Nissan LEAF zit ook in de Nissan e-NV200 voor een sterk staaltje intelligent vermogen; hét bewijs dat 100% elektrisch rijden makkelijk, praktisch en gezinsvriendelijk kan zijn. Met een rijbereik van 200 km (of makkelijk nog wat meer) en meerdere opties voor opladen rijdt u met deze veelzijdige bedrijfswagen veilig en efficiënt.

KIES DE 100% ELEKTRISCHE NISSAN E-NV200 VOOR UW EENMANSZAAK

U bent de eigenaar van een klein bedrijf met uw eigen elektrische wagen. Slimme duurzaamheid is de sleutel tot uw succes.

U bent uw eigen baas en hoe duurzamer uw bedrijf, hoe groter het verschil dat u zult maken. Neem een voorsprong met de Nissan e-NV200, de meest kostenefficiënte en bekwame elektrische bedrijfswagen. Met zijn Nissan e-NV200 40 kWh accucapaciteit kunt u al uw leveringen in de stad doen met maar één oplaadbeurt – en dankzij alle overheidsstimulansen voor elektrisch rijden, inclusief vrijstelling van wegenbelasting en congestieheffingen, werkt u aan een schone, groene reputatie zonder hoge kosten te maken.

Voor Accessoires kunt u ook terecht bij Zeeuw & Zeeuw Nissan!

 

Nissan e-NV200 V - Fotogalerij

Onze voorraad Nissan E-NV200

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige E-NV200 staan?

Nissan e-NV200 V - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Nissan e-NV200 V

GEGARANDEERD VERMOGEN 5 JAAR VOERTUIGGARANTIE/8 JAAR BATTERIJGARANTIE

Bij Nissan bent u ervan verzekerd dat wij alles in het werk stellen om uw bedrijf tot een succes te maken.

Net als bij de nieuwe Nissan LEAF geldt ook voor de Nissan e-NV200 met de nieuwe 40 kWh batterij een garantie van 5 jaar of 100.000 kilometer en 8 jaar of 160.000 kilometer voor de batterijcapaciteit. Vraag uw Nissan-dealer naar meer informatie.

Afgebeelde bedrijfswagens kunnen afwijken van standaardspecificaties. Genoteerde prijzen zijn catalogusprijzen in euro’s, af importeur. Deze catalogusprijzen zijn exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de advieskosten voor het rijklaarmaken.

Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Showroom Afspraak Showroom Afspraak Showroom Afspraak