VOLLEDIG ELEKTRISCH, MET GLOEDNIEUWE TECHNOLOGIEËN Nissan Leaf

De Nissan LEAF, 100% elektrisch rijden

Voel de kracht van onmiddellijk versnellen en ga overal naartoe, steeds verder, zonder te hoeven tanken. Ervaar een slimmere, veiligere en gemakkelijkere manier om te rijden en kruip zelfverzekerder achter het stuur voor een zinderende rit. Schakel over op de LEAF, de meest geavanceerde elektrische auto van Nissan. Stap nu over op een 100% elektrische auto en ruil de brandstof in voor belastingvoordelen, subsidies en weinig onderhoud. Voor de prijs van de nieuwe Nissan LEAF krijgt u ook nog eens een ruime gezinsauto met meer dan genoeg bagageruimte.

Nissan Leaf Exterieur

Sneller opladen, verder rijden

Nooit eerder is er een betere tijd geweest om te genieten van de directe respons van een 100% elektrische motor. De nieuwe Nissan LEAF laadt op binnen 60 minuten en heeft een rijbereik tot wel 385 km. Daarnaast zijn er diverse innovaties om de actieradius te vergroten en de batterij een boost te geven.

Prikkel uw zintuigen

De nieuwe Nissan LEAF is uitgerust met tal van intelligente rijtechnologieën, waaronder e-Pedal™ en ProPILOT, en biedt u een dynamische rijervaring vol comfort en sensatie. De 100% elektrische Nissan LEAF is dan ook de perfecte belichaming van Nissan Intelligent Mobility.

 

Nissan Leaf - Fotogalerij

 • De Nissan Leaf N-Connecta is standaard voorzien van 17 inch velgen
 • Met het e-pedal in de Leaf geeft u niet alleen gas, maar remt u ook.
 • De Nissan Leaf heeft een bereik tot maar liefst 385 kilometer in de Limited Edition dankzij de 62kWh batterij
 • Op welke weg u ook rijdt, met de Leaf glijdt u geruisloos over de weg

Nissan Leaf Acenta 39kw

270km Actieradius (WLTP)

 • 16″ lichtmetalen velgen
 • Intelligent cruise control
 • Mistlampen voor
 • NissanConnect EV navigatiesysteem met 7,0″ kleuren touchscreen
 • Warmtepomp voor efficiëntere verwarming van het interieur en optimalisatie van de actieradius
 • Audiosysteem met USB- en AUX-aansluiting, stuurwielbediening en 6 luidsprekers

Vanaf: € 32.940,-

Offerte Gratis taxatie

Nissan Leaf N-Connecta 39kw

270km Actieradius (WLTP)

 • 17″ lichtmetalen velgen
 • Privacy glass
 • B-stijl hoogglans zwart
 • Automatisch dimmende binnenspiegel
 • Intelligent Around View Monitor incl. Intelligent Driver Alertness, Moving Object Detection en 360° zicht met 4 camera’s
 • Comfort pack

Vanaf: € 34.740,-
59 kWh vanaf: €39.740,-

Offerte Gratis taxatie

Nissan Leaf Tekna 39kw

270km Actieradius (WLTP)

 • Leder/ ECO-stoffen stoelbekleding (zwart)
 • ProPILOT: All Around Driving Support System
 • Rear Cross Traffic Alert
 • LED koplampen met LED signatuur en automatische hoogteverstelling
 • Elektronische handrem
 • Bose® Premium Audiosysteem met USB- en AUX-aansluiting, stuurwielbediening en 7 luidsprekers

Vanaf: € 36.690,-
59 kWh vanaf: €41.690,-

Offerte Gratis taxatie

Onze voorraad Nissan Leaf

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Leaf staan?

Nissan Leaf - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Nissan Leaf

VLOEIEND RIJDEN MET E-PEDAL

Met de E-pedal heeft u nog maar één pedaal nodig om te rijden. Laad het gaspedaal langzaam opkomen en de LEAF remt rustig af. Perfect voor in de binnenstad of tijdens een file.

PROPILOT PARK

Met ProPilot Park hoeft u nooit meer zelf te parkeren. Selecteer simpelweg het gewenste parkeervak, en de LEAF doet de rest. U hoeft geen gas te geven, niet te schakelen én niet te sturen. De LEAF heeft alles onder controle.

TRAFFIC SIGN RECOGNITION

U hoeft zich nooit meer af te vragen wat de maximum snelheid is. De LEAF herkent verkeersborden en geeft de toegestane snelheid weer op het informatiescherm.

INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Met 4 camera’s rondom, maakt de LEAF een virtueel 360 graden beeld van de auto. Zo wordt manoeuvreren door de kleinste straatjes kinderspel.

REAR CROSS TRAFFIC ALERT

Achteruit een parkeervak uitrijden is een uitdaging die u direct zult herkennen. Het zicht is beperkt, waardoor u naderende auto’s pas op het laatste moment ziet. Gelukkig houdt de LEAF een oogje voor u in het zeil. Sensoren herkennen naderende voertuigen en geven u een waarschuwing.

* Genoemde voorprijs betreft de consumentenadviesprijs en is incl. btw/bpm en kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingsbijdrage, legeskosten, kosten tenaamstelling, een model specifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijzen zijn excl. metallic lak, tenzij anders vermeld in de uitrusting van desbetreffende uitvoering. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

* Genoemde cijfers zijn voor een 39kWh-batterij. Tijd afhankelijk van laadcondities, Inclusief ladertype en -condities, batterijtemperatuur en omgevingstemperatuur tijdens het gebruik. Voor de indicatie van de aangegeven oplaadtijd moet een CHAdeMO snellader worden gebruikt. De Nissan LEAF heeft oplaadvoorzieningen om de batterij te beschermen tijdens herhaaldelijke snelle oplaadsessies in een korte tijd. De tijd die nodig is voor snel laden kan langer duren wanneer de batterijveilige bewakingstechnologie wordt geactiveerd door de batterijtemperatuur.

Nissan Leaf specs

 • Actieradius & Opladen
 • Actieradius & Opladen

  Actieradius & Opladen

  WLTP-GECOMBINEERD
  270 km (40Kw) / 358 (62Kw)

  MAXIMAAL VERMOGEN
  110kw (150pk) / 160kw (217pk)

  SNELLADEN VAN DE BATTERIJ
  van 20 tot 80% in ongeveer 60 min

Voel de kracht van pure prestatie e-Pedal

Wat dacht u ervan om met slechts één pedaal te rijden? Het is zo simpel! Met het e-Pedal van Nissan kunt u in één vloeiende beweging accelereren, afremmen en stoppen. Laat het pedaal een beetje opkomen en de auto zal automatisch recuperatief remmen. Wilt u uw snelheid weer hervatten, dan trapt u het pedaal weer wat verder in.

Bekijk video

Krijg ondersteuning waar nodig pro-PILOT

ProPILOT geeft de bestuurder van de Nissan Leaf extra controle over de auto doordat het assisteert bij de besturing, het gasgeven en remmen. Het systeem is actief op één rijstrook op snelwegen en is geschikt voor gebruik in langzaam rijdend verkeer en bij hoge snelheden.

Bekijk video

Ontdek meer om u heen pro-PILOT Park

Parkeren een nachtmerrie? Nu niet meer! Handen van het stuur, voeten van de pedalen en geen nekkrampen meer. Met Nissan ProPILOT Park klaart uw Nissan LEAF het klusje zelf wel. En nog goed ook.

Bekijk video