SAMEN KOMEN WE VERDER Nissan E-NV200 Evalia

NISSAN E-NV200 EVALIA
SAMEN KOMEN WE VERDER

Compact, veelzijdig en van alle gemakken voorzien met genoeg ruimte voor wel zeven personen: de Nissan e-NV200 EVALIA is de ideale stadswagen voor u en uw gezin. 100% elektrisch met een nieuwe 40 kWh batterij met een vergroot rijbereik: bespaar op gebruikskosten en ga zo ver u maar wilt

TEL UW BESPARINGEN
RIJ VOLLEDIG ELEKTRISCH EN BESPAAR STEEDS MEER

Met de nieuwe Nissan e-NV200 40 kWh batterij, die ook in de nieuwe Nissan LEAF zit, rijdt u verder dan ooit tevoren. Begin de dag met een volledig opgeladen batterij en geniet van een rijbereik tot maar liefst 301 km. Het zal u minder kosten dan een personenauto met een diesel- of benzinemotor. Geen motorproblemen meer en nooit meer olie verversen. Bovendien bespaart u ook tijd en geld op onderhoud..

VERMOGEN GEGARANDEERD
5 JAAR VOERTUIGGARANTIE/8 JAAR BATTERIJGARANTIE

Bij Nissan bent u altijd verzekerd van garantie, ook voor het hele gezin. Net als bij de nieuwe Nissan LEAF geldt ook voor de Nissan e-NV200 EVALIA met de nieuwe 40 kWh batterij een garantie van 5 jaar of 100.000 kilometer en 8 jaar of 160.000 kilometer voor de batterijcapaciteit. Vraag uw Nissan-dealer naar meer informatie.

ALTIJD DE BESTE PRIJS VOOR UW NIEUWE NISSAN E-NV200 EVALIA

Bij Zeeuw & Zeeuw hebben wel altijd zeer scherpe aanbiedingen op de Nissan E-NV200 EVALIA. Daarnaast staan er altijd een groot aantal voor u op voorraad, zodat snel wegrijden in uw nieuwe auto geen enkel probleem is.

INTELLIGENT VERMOGEN
RIJ SLIMMER, RIJ GROENER

Nissan Intelligent Mobility is een revolutie voor uw rijstijl: u stapt zelfverzekerder achter het stuur en geniet van een zinderende rit terwijl u van alles op de hoogte blijft. De 40 kWh batterij van de nieuwe Nissan LEAF zit ook in de Nissan e-NV200 EVALIA voor een sterk staaltje intelligent vermogen; hét bewijs dat 100% elektrisch rijden makkelijk, praktisch en gezinsvriendelijk kan zijn. Met een rijbereik van 200 km (of makkelijk nog wat meer) en meerdere opties voor opladen rijdt u met deze 7-persoonsbus veilig en efficiënt binnen en buiten de stad.

Nissan E-NV200 Evalia - Fotogalerij

Nissan E-NV200 Evalia - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer info over Nissan E-NV200 Evalia

VANAF 40 MINUTEN
SNEL LADEN VAN 20% TOT 80% ROND 60 MINUTEN*

Opladen tot 80% in 40 tot 60 minuten. Snelladen is de snelste en makkelijkste manier om op te laden en langer op de weg te blijven. Stop gewoon even langs de snelweg bij het dichtstbijzijnde laadstation of ga naar een Nissan-dealer: het netwerk met CHAdeMO-laders wordt steeds groter.

VANAF 7,5 UUR
THUIS OPLADEN EN OPENBAAR LAADPUNT

U kunt uw Nissan e-NV200 EVALIA gezinsauto op twee manieren opladen. Via de Wallbox kunt u in 7,5 uur volledig opladen dankzij de geïntegreerde lader van 6,6 kW. U kunt er ook voor kiezen om ‘s nachts via het stopcontact op te laden, volledig opladen duurt dan ongeveer 21,5 uur.

NAADLOZE TECHNOLOGIE
REISLUSTIGE GEZINNEN BLIJVEN ONDERWEG VERBONDEN

Koppel uw smartphone met de Nissan e-NV200 EVALIA en blijf onderweg verbonden via het nieuwe Nissan e-NV200 NissanConnect EV navigatiesysteem. Bovendien kunt u via het digitale informatiescherm uw rit tot in de kleinste details aan uw voorkeuren aanpassen.

Genoemde voorprijs betreft de consumentenadviesprijs en is incl. btw/bpm en kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingsbijdrage, legeskosten, kosten tenaamstelling, een model specifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijzen zijn excl. metallic lak, tenzij anders vermeld in de uitrusting van desbetreffende uitvoering. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

* Genoemde cijfers zijn voor een 40kWh-batterij. Tijd afhankelijk van laadcondities, Inclusief ladertype en -condities, batterijtemperatuur en omgevingstemperatuur tijdens het gebruik.

Voor de indicatie van de aangegeven oplaadtijd moet een CHAdeMO snellader worden gebruikt. Nissan elektrische voertuigen hebben oplaadvoorzieningen om de batterij te beschermen tijdens herhaaldelijke snelle oplaadsessies in een korte tijd.

De tijd die nodig is voor extra snel laden (3 of meer opeenvolgende procedures) kan langer duren wanneer de batterijveilige bewakingstechnologie wordt geactiveerd door de batterijtemperatuur.

Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Showroom Afspraak Showroom Afspraak Showroom Afspraak