KLAAR VOOR HET ZWARE WERK Nissan NT400 Cabstar

De Nissan NT400 CABSTAR vrachtwagen met open laadbak is compact aan de buitenkant maar beschikt over een royale laadcapaciteit om uw werk te brengen waar het moet zijn. Efficiënter, gemakkelijker te onderhouden en eenvoudiger te manoeuvreren. Er zijn drie motorvermogens beschikbaar: 121 pk / 89kW, 136 pk / 100 kW en 145 pk / 106kW. U profiteert ook van een groot laadvermogen, lage gebruikskosten, drie variaties in wielbasis en een chassis met vele opbouwmogelijkheden.

KANT-EN-KLARE OPBOUW UW EISEN – STANDAARD GELEVERD

Met het Business Ready-programma van Nissan kunt u kiezen uit een standaardserie ombouwmogelijkheden. De Nissan NT400 CABSTAR kan worden besteld met traditionele open laadbak, tipper of een bakwagen. En als u andere wensen heeft, kunt u een chassis/cabine bestellen, waarna uw Nissan-dealer u adviseert bij het vinden van de juiste carrosseriebouwer voor uw behoeften.

GEBOUWD VOOR ZWAAR WERK

Gebouwd op een robuust ladderchassis en met een achteras met bladvering beschikt de Nissan NT400 CABSTAR over de betrouwbaarheid die u van Nissan verwacht. En voor zware ladingen hebben de 3,5 ton en 3,5 ton HD chassis met dubbele achterwielen.

MAXIMALE FLEXIBILITEIT

De Nissan NT400 CABSTAR is verkrijgbaar in twee verschillende GVW’s (bruto voertuiggewicht), drie variaties in wielbasis en enkele of dubbele achterwielen. Voor maximale flexibiliteit wordt de Nissan NT400 CABSTAR met een enkele cabine of met ruime dubbele cabine met zes zitplaatsen geleverd. Er zijn drie motorvermogens beschikbaar: 121 pk / 89 kW, 136 pk / 100 kW en 145 pk / 106 kW.

GEMAKKELIJK TE MANOEUVREREN

Het kantelcabine-design geeft de Nissan NT400 CABSTAR de maximale laadlengte in relatie tot de totale lengte, en superieure wendbaarheid. Met een draaicirkel van slechts 9,6 meter en stuurbekrachtiging krijgt u het vertrouwen om op elke plek te manoeuvreren.

Nissan NT400 CABSTAR - Fotogalerij

Nissan NT400 CABSTAR - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Nissan NT400 CABSTAR

Nissan belooft voor uw bedrijfswagen te zorgen gedurende 5 volledige jaren of tot 160.000 kilometer*

Dit is veel meer dan zo maar een garantie:
  • 5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper
  • 5 jaar Nissan lakgarantie – dekt de carrosserieverf
  • 5 jaar garantie op originele Nissan-onderdelen en accessoires
  • 5 jaar Nissan pechhulp onderweg:
    dekt autopech, ongelukken en niet-gedekte incidenten zoals lekke autobanden, verloren sleutels of gebruik van de verkeerde brandstof.
  • 12 jaar Nissan garantie tegen corrosie van binnenuit voor de NV300**
  • Volledig overdraagbaar

En met service-intervallen van 2 jaar of 40.000 km voor diesel hebt u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust, maar profiteert u ook van lage gebruikskosten.

*Vijf jaar fabrieksgarantie met een maximum van 160.000 kilometer geldig op de bedrijfswagens met een diesel- of benzinemotor die nieuw is aangeschaft op of na 1 september 2015 (met uitzondering van de Nissan e-NV200: vijf jaar/ 100.000 kilometer fabrieksgarantie op EV specifieke onderdelen inclusief de Li-ion accu en drie jaar/ 100.000 kilometer voor de rest van de auto).

**Onbeperkt aantal kilometers voor garanties voor lakwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie van binnenuit. Zie voor meer informatie het Nissan-garantieboekje.

Afgebeelde bedrijfswagens kunnen afwijken van standaardspecificaties. Genoteerde prijzen zijn catalogusprijzen in euro’s, af importeur. Deze catalogusprijzen zijn exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de advieskosten voor het rijklaarmaken.

Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak