Nissan NV250

Het harde werk wordt een stuk makkelijker. De Nissan NV250 is gebouwd om tot maar liefst 800 kg te kunnen vervoeren en biedt 4,6 m3 ruimte voor zware, forse ladingen, of uw collega’s. U hoeft alleen maar de geschikte versie voor u te kiezen.

UW WERKPLEK OP WIELEN DE NISSAN NV250

Of u nu een klus heeft aan de andere kant van het land of net buiten de stad, deze kleine bestelwagen van Nissan heeft een grote laadruimte waar u al uw materialen, machines, gereedschap en meer in kwijt kunt. Met zijn comfortabele cabine, praktische technologie en de veiligheidsfuncties van Nissan klaart u zelfs de zwaarste klus zonder moeite.

TECHNOLOGIE WAAR U OP KUNT VERTROUWEN

Van Nissan-technologie zoals Hill Start Assist, cruisecontrol en verhoogde grip om uw ritten veiliger te maken, tot Android Auto om u verbonden te houden: de technologie van de Nissan NV250 werkt voor u. Met een achteruitrijcamera die u op uw navigatiescherm kunt bekijken, wordt het inparkeren van uw bestelwagen makkelijker dan ooit. U kunt uw smartphone met Android Auto synchroniseren om al uw favoriete apps makkelijk te bedienen via het multitouch-scherm.

KIES DE CARROSSERIE DIE BIJ UW LEVENSSTIJL PAST

Of u nu kiest voor versie L1 of L2, de Nissan NV250 bestelwagens bieden allemaal ruimte, comfort en veelzijdigheid. Als u maximale laadruimte wilt, is de Nissan NV250 bestelwagen ideaal. U kunt er naast de bestuurder ook twee passagiers comfortabel in vervoeren. Waar u ook behoefte aan heeft, Nissan heeft een carrosserie die erbij past.

DE NISSAN NV250 IS NIET ZOMAAR EEN WERKPAARD

De bestelwagen is uitgerust met functionele en praktische technologieën, speciaal ontworpen om u te helpen veilig en verbonden te blijven en alles onder controle te houden, iedere keer dat u achter het stuur zit. Van Nissan-technologie zoals Hill Start Assist, cruisecontrol en verhoogde grip om uw ritten veiliger te maken, tot Android Auto om u verbonden te houden: de technologie van de Nissan NV250 werkt voor u.

Nissan NV250

Nissan NV250 - Fotogalerij

Onze voorraad Nissan NV250 | 5 Jaar Fabrieks garantie

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige NV250 | 5 Jaar Fabrieks garantie staan?

Nissan NV250 - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Nissan NV250

KIES DE CARROSSERIE DIE BIJ UW LEVENSSTIJL PAS

Of u nu kiest voor versie L1 of L2, de Nissan NV250 bestelwagens bieden allemaal ruimte, comfort en veelzijdigheid. Als u maximale laadruimte wilt, is de Nissan NV250 bestelwagen ideaal. U kunt er naast de bestuurder ook twee passagiers comfortabel in vervoeren. Waar u ook behoefte aan heeft, Nissan heeft een carrosserie die erbij past.

NISSAN BEDRIJFSWAGENDEKKING WAAROP U KUNT VERTROUWEN

5 JAAR GARANTIE / 160.000 KM FABRIEKSGARANTIE

  • 5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper
  • 5 jaar spuitwerkgarantie op de carrosserielak
  • 5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires van NISSAN
  • 5 jaar pechhulp onderweg
  • 12 jaar garantie tegen corrosie voor de Nissan NV250
  • Volledig overdraagbaar

En met service-intervallen van 2 jaar of 40.000 km voor diesel hebt u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust, maar profiteert u ook van lage gebruikskosten.

*Vijf jaar fabrieksgarantie met een maximum van 160.000 kilometer geldig op de bedrijfswgens met een diesel- of benzinemotor die nieuw is aangeschaft op of na 1 september 2015 (met uitzondering van de Nissan e-NV200: vijf jaar/ 100.000 kilometer fabrieksgarantie op EV specifieke onderdelen inclusief de Li-ion accu en drie jaar/ 100.000 kilometer voor de rest van de auto).

**Onbeperkt aantal kilometers voor garanties voor lakwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie van binnenuit. Zie voor meer informatie het Nissan-garantieboekje.

Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Showroom Afspraak Showroom Afspraak Showroom Afspraak