DE ULTIEME CROSSOVER: NISSAN QASHQAI

De Nissan QASHQAI, altijd toonaangevend in design, weerspiegelt een nieuwe kijk op de SUV met krachtige proporties, glimmende LED-verlichting en stijlvolle lichtmetalen velgen tot wel 20 inch. En er zijn meer kleuren dan voor welke andere crossover ook. U bent er dus zeker van dat u niet onopgemerkt voorbijrijdt.

Highlights

  • Predictive Front Emergency Braking en Junction Assist
  • Twee mild-hybride 1.3 benzinemotoren in het gamma
  • Herkenbaar Qashqai, geheel nieuwe basis met lichtgewicht materialen
  • Interieur weer helemaal actueel, uitbreiding veiligheidssystemen

Line-up Uitvoeringen

De line-up bestaat uit vijf uitrustingsniveaus: Visia, Acenta, N-Connecta, Tekna en Tekna Plus. Het aanbod begint met de Visia met Mild-Hybrid 140 in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Die is voorzien van stalen 17-inchwielen, automatische full-LED-verlichting en een uitgebreide reeks geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen, zoals Lane Departure Warning & Prevention, Intelligent Cruise Control, dodehoekdetectie en verkeersbordherkenning, maar ook Forward Collision Warning, een noodremsysteem met voetgangersherkenning en Blind Junction View voor onoverzichtelijke kruispunten.

Een heel scala aan technologieën kijkt rondom de auto

Elke uitvoering van de Nissan QASHQAI biedt geavanceerde technologie om u te beschermen en te zorgen dat u veilig blijft. Dankzij een Euro NCAP-score van 5 sterren kunt u vol vertrouwen instappen.

U rijdt nu zonder stress en met meer zen. ProPILOT [2] met Navi-link helpt om de ingestelde afstand tot de voorligger aan te houden, om de auto centraal in de rijbaan te houden en maakt gebruik van de ingebouwde TomTom®-kaarten zodat het systeem kan anticiperen op veranderingen zoals bochten, knooppunten en uitritten voor een vloeiende rit.  Het kan zelfs de ingestelde snelheid aanpassen op basis van verkeersborden.

Het 12.3″ aanpasbare instrumentenpaneel van de Nissan QASHQAI biedt u vele keuzes. Integreer kaarten. Voeg menu’s toe. Zet informatie daar waar u het onmogelijk kunt missen. En met een achtergrond geïnspireerd op Japans Kiriko glas oogt het heel stijlvol.

INTRODUCTIE NIEUWE NISSAN QASHQAI | ZATERDAG 26 JUNI

Zaterdag 26 juni is het zover! De landelijke introductie van de nieuwe Nissan Qashqai! Uiteraard bent u bij Zeeuw & Zeeuw van harte welkom om al het moois te komen bewonderen. Tevens stellen we op iedere vestiging twee modellen beschikbaar voor een vrijblijvende proefrit op afspraak!

Meer informatie

Nissan QASHQAI MT - Fotogalerij

Nissan QASHQAI MT - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Nissan QASHQAI MT

Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Showroom Afspraak Showroom Afspraak Showroom Afspraak