Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

De nieuwe elektrische crossover: Nissan ARIYA

We introduceren u graag de nieuwe elektrische crossover van Nissan! Met de kracht om het vermogen van binnenuit te ontgrendelen. Maak kennis met de nieuwe Nissan ARIYA. De 100% elektrische crossover is vanaf nu te bestellen bij Zeeuw & Zeeuw Nissan.

Volle kracht vooruit

Met een bereik tot 500 km* houdt niets u meer tegen. De keuze tussen 2 batterijen (63 kWh en 87 kWh) geeft u het bereik dat u nodig hebt. Met e-4ORCE technologie: dubbele motoren en een revolutionair vierwielaandrijvingssysteem, staat de Nissan ARIYA garant voor pure sensatie. Daarnaast beschikt de nieuwe Nissan ARIYA over een maximaal trekgewicht van 1.500 kg (87 kWh e-4ORCE).

Indrukwekkend Design

De ARIYA is de verbluffende uiting van de nieuwe visie van Nissan. Een enkele streep van de horizon vervangt geraffineerde contouren. Nieuwe dunne LED-koplampen schijnen ’s nachts en staan overdag uit. Binnenin draagt een vlakke vloer bij aan een lounge gevoel waarin iedereen zich welkom zal voelen.

Bereid u voor op de introductie

In de zomer van 2022 wordt de introductie verwacht. Meld u nu aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en garandeer als één van de eersten een overweldigende proefrit en ervaar alle manieren waarom innovatief denken u kan raken.

 

Blijf op de hoogte Offerte aanvragen
Terug naar overzicht