Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

De Nissan ARIYA Testdrive dagen!

Ervaar de nieuwe 100% elektrische Nissan ARIYA tijdens de TESTDRIVE dagen! Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli 2022 staat de nieuwe Nissan ARIYA exclusief in onze showroom bij Zeeuw & Zeeuw Nissan Wateringen. Wij heten u van harte welkom voor het maken van een overtuigende proefrit. Daarnaast informeren onze verkoopadviseurs u graag uitgebreid over de innovaties op de nieuwe Nissan ARIYA.

VR. 8 juli: 09:00u tot 18:00u
ZA. 9 juli: 09:00u tot 18:00u
ZO. 10 juli: 10:00u tot 17:00u

Plan hier uw proefrit

De nieuwe 100% elektrische Nissan ARIYA 

De Nissan ARIYA is de verbluffende uiting van de nieuwe visie van Nissan. Met e-4ORCE technologie, dubbele motoren en een revolutionair vierwielaandrijvingssysteem staat de Nissan ARIYA garant voor pure sensatie. Met de keuze uit een 63 kWh batterij en 87 kWh batterij en twee- of vierwielaandrijving is de keuze aan u wat betreft het bereik. Tot 500 km met de 87 kWh batterij en tot 360 km met de 63 kWh batterij is er niets wat u nog tegenhoudt.

Transformatie aan de horizon

ARIYA is de sensationele belichaming van de nieuwe visie van Nissan. Met een strak en tegelijk functioneel design vol geraffineerde contouren. De ranke LED-koplampen lichten ’s nachts op en zijn overdag onzichtbaar. Binnenin draagt een vlakke vloer bij aan een sfeervolle lounge-gevoel waarin iedere inzittende zich welkom zal voelen.

Meer informatie

Bent u nu al geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden? Wij voorzien u graag alvast van een vrijblijvende offerte.

 

 

Terug naar overzicht