Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Eerste video beelden nieuwe elektrische Nissan Ariya

We moeten nog even geduld hebben, hij wordt pas in 2021 verwacht: de nieuwe Nissan Ariya. Maar we hebben nu wel de eerste beelden.

De nieuwe Nissan ARIYA is onze visie op een duurzamere toekomst. De allereerste 100% elektrische coupé crossover combineert onze kennis en innovaties in één model. Het moderne uiterlijk spreekt tot de verbeelding vanaf het eerste moment dat u de auto ziet. De nieuwe Nissan ARIYA is een krachtige elektrische crossover die u een unieke rijervaring biedt.

WIST U DAT?

Nissan heeft “nee” gezegd tegen het bedieningspaneel dat tegenwoordig te vinden is in bijna alle moderne auto’s. In plaats daarvan heeft het interieur van de nieuwe Nissan ARIYA een gebogen display met twee schermen die doet denken aan een golf. Dit designdetail maakt rijden in het donker veiliger dankzij het horizongevoel in de auto.

HET IS EEN LUST VOOR HET OOG MET ZIJN MODERNE ELEGANTIE

De coupé crossoverstijl van de nieuwe Nissan ARIYA combineert dynamische schoonheid met spraakmakende technologie voor een ongekend uiterlijk. De horizonlijn die zichtbaar is leidt u naar de toekomst van modern design. Opvallend en krachtig, de nieuwe Nissan ARIYA doorbreekt conventies.

STAP IN EN ERVAAR DE RUST

Het minimalistische interieur heeft een uitnodigende sfeer dankzij het comfortabele en lounge-achtige gevoel. Premium details geven de nieuwe Nissan ARIYA een ruime en luxe indruk. Verfijnde kumiko-details en de zachte gloed van de centrale verlichting dragen bij aan een gevoel van rust.

De nieuwe Nissan ARIYA gaat niet zomaar aan – de auto komt tot leven als u haar benadert. Stel uzelf voor, stap in en ontsnap aan de buitenwereld.

 

Terug naar overzicht
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Showroom Afspraak Showroom Afspraak Showroom Afspraak