Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Extra voordelig Nissan Leaf rijden? Hema Private Lease!

Wist je dat de Nissan Leaf nu extra voordelig te rijden is via Hema Private Lease? Vanaf € 349,- per maand rij je deze elektrische topper al! Dit bedrag is all-inclusive. Je hoeft alleen nog te zelf te laden!

Wil je meer informatie over de Nissan Leaf Private lease actie via de Hema? Onze verkopers staan in de showroom voor u klaar om u te helpen met al uw vragen over de Nissan Leaf Private Lease actie.

Meer informatie over de Nissan Leaf

 

Contact met onze verkopers

 

DE NIEUWE NISSAN LEAF ZERO EMISSION, ERVAAR DE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

Voel de kracht van onmiddellijk versnellen en ga overal naartoe, steeds verder, zonder te hoeven tanken. Ervaar een slimmere, veiligere en gemakkelijkere manier om te rijden en kruip zelfverzekerder achter het stuur voor een zinderende rit. Schakel over op de nieuwe LEAF, de meest geavanceerde elektrische auto van Nissan. Stap nu over op een 100% elektrische auto en ruil de brandstof in voor belastingvoordelen, subsidies en weinig onderhoud. Voor de prijs van de nieuwe Nissan LEAF krijgt u ook nog eens een ruime gezinsauto met meer dan genoeg bagageruimte.

EEN ACTIERADIUS VAN 385 KM (WLTP)

De nieuwe Nissan LEAF is er ook als E+. Deze E+ beschikt over een elektromotor met 62 kWh. Daarmee komt de LEAF E+ wel 385 km (WLTP) ver op één lading. Deze elektromotor heeft een vermogen van maar liefst 215 pk. U komt nooit vermogen tekort.

Terug naar overzicht
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak