Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Het vriest!

Moest u vanochtend ook uw Nissan weer krabben? Het blijft voorlopig zo koud dus wij dachten dat u wel wat hulp kunt gebruiken!

Daarom zetten we onze ‘krab’ tips even voor u op een rij:

Tip 1: Vul een plantenspuit met ruitenwisservloeistof met antivries. Spray dit op de ruiten van uw Nissan en u veegt de ruiten van uw auto zo schoon!

Tip 2: Bedek de voorruit uw Nissan in de avond al met een antivries deken. In de ochtend haalt u deze deken er gewoon weer af en dan is uw voorruit meteen ready-to-go.

Tip 3: Zorg voor een schone voorruit! Vocht hecht zich beter aan vuil en een gladde schone ruit is daarom een stuk sneller gekrabd. U kunt bijvoorbeeld uw ruit de avond van te voren even insprayen met een ruitenreinigingsproduct zoals Glassex.

Tip 4: Gebruik geen warm water bij het ijsvrij maken van uw Nissan! Door het warme water kan uw voorruit barsten en moet u uiteindelijk een nieuwe voorruit aanschaffen.

Tip 5: Koop een Nissan met Heated Windshield! Wist u dat er diverse Nissans elektrische voorruitverwarming hebben? Dan hoeft u uw voorruit helemaal niet te krabben! Wel zo luxe.

Heeft u ook interesse in een Nissan met elektrische voorruitverwarming/ heated windshield? Neem dan contact op met een van onze vestigingen en zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

 

Videobellen met een van onze verkopers
Terug naar overzicht
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Showroom Afspraak Showroom Afspraak Showroom Afspraak