Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Zeeuw & Zeeuw Nissan: Even voorstellen.. Serviceadviseur Mike!

Meet the team!

Misschien heb je hem al eens voorbij zien komen in eerdere posts van Zeeuw & Zeeuw Nissan & Mitsubishi: Mike Luhrman. Mike is inmiddels ruim een jaar Service Adviseur bij Zeeuw & Zeeuw Nissan/Mitsubishi Zoetermeer en daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor het magazijn.

Mike woont in Capelle aan den IJssel en heeft net een huis gekocht met zijn vriendin Kimberly. Hij gaat elke dag met veel plezier naar zijn werk en dit heeft mede te maken met de diversiteit aan klanten “Van jonge studenten in een Space Star of een oorlogsveteraan in een Qashqai. Alles komt voorbij” aldus Mike.

Een grappig moment dat Mike met zijn collega’s heeft meegemaakt? “Door een waterlekkage in de kantine moesten we een keer lunchen met een paraplu in onze hand! Dat is wel een ervaring om nooit te vergeten”. Mike heeft een goede band met zijn collega’s op de vestiging Zoetermeer en hij kan dan ook niet wachten om als de lockdown voorbij is een goede BBQ organiseren in de zomer! “Inclusief gezelligheid en wat flesjes Corona”.

Mike heeft er een hoop extra werk bij gekregen sinds Corona voet aan wal zette in Nederland. Toch ziet hij ook een positieve kant aan zijn extra poets werkzaamheden: “effect is wel dat ik nu nog hygiënischer met mijn werkplek omga als voorheen.”.

Wat vindt Mike bijzonder aan werken bij Zeeuw & Zeeuw? “De gezelligheid en het onderling respect dat iedereen hier voor elkaar heeft. Mensen in een hogere functie behandelen iedereen gelijk en tonen oprechte interesse, wat de teambuilding alleen maar ten goede doet. Toen mijn manager Joop mij op een keer op een vrijdagmiddag op het matje riep dacht ik: wat heb ik fout gedaan? Aan Joop zijn gezicht kan je namelijk niet aflezen of je iets goed of fout gedaan hebt. Toen kreeg ik te horen dat ik een vaste aanstelling kreeg! Zelf ben ik 10 jaar lang monteur geweest dus het was voor mij best een ommekeer qua functie. Als je inzet dan zo beloond wordt kan ik daar alleen maar trots op zijn en van genieten.”

 

Contact met Mike op de vestiging Zoetermeer
Terug naar overzicht