Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Meld u nu aan: Nissan Roadshow

Hij is er bijna… de nieuwe Nissan Qashqai! Dit nieuwe topmodel van Nissan is bij Zeeuw & Zeeuw te zien tijdens een exclusieve roadshow. Bent u benieuwd naar de nieuwe Qashqai? Meld u dan geheel vrijblijvend aan voor een tijdslot tijdens deze roadshow op één van onze 4 vestigingen.

Graag laten we u kennis maken met de Premiere Edition van de nieuwe Nissan Qashqai. U kunt ter gelegenheid van de introductie kiezen uit een speciale introductieversie die nu al te bestellen is! De levering zal in de zomer van start gaan. De premiere edition is in 9 kleurcombinaties beschikbaar en komt met diamant gepolijste 18″ lichtmetalen velgen. Het interieur heeft een panorama dak, elektrisch bedienbare blindering een een zwarte stoffen bekleding. De 1.3 liter benzinemotor van de Premiere Edition is leverbaar in twee uitvoeringen: Mild-Hybrid 140 met handgeschakelde 6-versnellingsbak en de Mild-Hybrid 158 met Xtronic-automaat. Deze automaat en heeft een schakelpook en schakelpaddles.

De Qashqai Premiere Edition handgeschakeld zal v.a. € 40.390,- gaan kosten. De Premiere Edition 158 Xtronic Automaat gaat v.a. € 44.390,- (incl. rijklaarmaakkosten en metallic lak)

Deze roadshow vindt plaats volgens alle voorschriften van het RIVM. Wij staan voor u klaar met een hapje, drankje en een exclusieve goodiebag. Vanwege de huidige corona maatregelen geldt: vol = vol dus wacht niet te lang.

AANMELDEN

We werken met tijdsloten en vragen u om voor iedereen die de nieuwe Qashqai roadshow wilt bezoeken een losse afspraak te maken i.v.m. het maximale aantal bezoekers dat wij mogen ontvangen.

23 en 24 Maart Zeeuw & Zeeuw Nissan Wateringen
22 en 23 April Zeeuw & Zeeuw Nissan Leiderdorp
27 en 28 April Zeeuw & Zeeuw Nissan Zoetermeer
29 en 30 April Zeeuw & Zeeuw Nissan Den Haag
Terug naar overzicht