Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Nissan Leaf via ANWB Private Lease voor slechts € 389,- per maand!

Nu bij ANWB Private Lease!

Zorgeloos een nieuwe Nissan LEAF rijden voor een vast bedrag per maand!

De nieuwe Nissan LEAF ziet er niet alleen flitsender uit dan zijn voorganger, maar de LEAF rijdt in de praktijk met 340 kilometers ook nog eens veel verder. In samenwerking met Nissan heeft de ANWB deze super scherpe Private Lease Deal op weten te zetten. Nu rijd je een Nissan Leaf e+ N-Connecta 62 kwWh voor slechts 389*,- per maand!

De uitrusting van de Nissan LEAF e+ N-Connecta is ruim, net als zijn actieradius. Met de 62 kWh batterij heeft de LEAF e+ een bereik van ca. 340 kilometer. Snelladen (100/50 kW) duurt met deze batterij ongeveer 35/62 minuten (0-80%) en aan een normale laadpaal 18 uur (3-fase 11 kW: 0-100%). Omdat je de LEAF als het goed is nooit helemaal leeg rijdt, zal het opladen in de praktijk altijd korter duren.

Private lease de Nissan LEAF N-Connecta vanaf 389,- per maand*. Private lease van ANWB is leasen met flexibele voorwaarden. Zelfs aan de Wegenwacht is gedacht.

 

Kom nu langs bij een van onze vestigingen!

 

* Vanafprijs per maand, bij een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (inclusief BTW).

Terug naar overzicht
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak