Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Nissan/ Mitsubishi Zoetermeer gaat verhuizen

Onze Zeeuw & Zeeuw Nissan/ Mitsubishi vestiging aan de Platinastraat 47 te Zoetermeer gaat verhuizen! Na 7 jaar zijn wij genoodzaakt met onze showroom en onze werkplaats de toekomst als Nissan en Mitsubishi dealer in Zoetermeer op een andere locatie binnen Zoetermeer voort te zetten.

Nieuwe locatieVan Aalstlaan 10, 2722 RL Zoetermeer
Per 1 juni zijn wij gevestigd aan de Van Aalstlaan 10 te Zoetermeer. Wij zullen daar zoals gewend, de nieuwste producten van Nissan en Mitsubishi presenteren en onderhoud-, reparatie- en garantiewerkzaamheden aanbieden. Uiteraard zullen occasions niet ontbreken in onze nieuwe vestiging.

Gezien de vestiging aan de Van Aalstlaan van oudsher een Renault vestiging is en nog geen enkele Nissan/Mitsubishi uitstraling heeft, zal het pand binnenkort nog verbouwd worden naar een moderner dealerbedrijf volgens de laatste richtlijnen van beide importeurs Nissan en Mitsubishi.

Welkom
Het team van Nissan/ Mitsubishi Zoetermeer ontvangt haar klanten voor een nieuwe auto, onderhoud, reparatie of gewoon een goed bak koffie en een gezellig gesprek graag in de nieuwe vestiging.

Behalve het adres veranderen onze gegevens niet en behouden wij dezelfde telefoonnummers en e-mail adressen. Indien er vragen zijn m.b.t. de verhuizing dan is het mogelijk om contact op te nemen via de mail of telefoon.

079 – 750 50 25
info.nissan-zoetermeer@zeeuwenzeeuw.nl
info.mitsubishi-zoetermeer@zeeuwenzeeuw.nl

Adres per 1 juni

van Aalstlaan 10
2722 RL Zoetermeer

Terug naar overzicht