Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Nissan NOW

Nissan NOW is het nieuwe online portaal van Nissan Nederland. Uw Nissan brengt u op elk moment overal waar u wilt zijn. Met het Nissan NOW platform heeft u nu ook op elk moment, en waar u wilt, toegang tot informatie over de conditie van uw Nissan. En nog veel meer. Ontdek het snel! Het ideale middel voor de Zeeuw & Zeeuw Nissan rijder!

Meld u nu aan!

 

Volledig overzicht van het onderhoud, exclusieve voordelen, scherpe aanbiedingen en nog veel meer. Alles wat u nodig heeft om zorgeloos en met maximaal plezier van uw Nissan te genieten, slechts een paar klikken van u verwijdert.
Ons nieuwe platform is op alle apparaten toegankelijk en zo ook op uw smartphone. Wacht niet langer en registreer nu uw gratis account.

Met het platform ontvangt u een compleet overzicht van alle noodzakelijke werkzaamheden aan uw Nissan. Zoals het onderhoud, wettelijke APK en informatie over evt. service contracten. Niets zal u meer ontgaan, zodra de activiteit nodig is, zal u hier automatisch aan herinnerd worden.

Wij zijn blij met u als trouwe klant.

Met de registratie van uw account op Nissan NOW, kunt u direct genieten van allerlei voordelen op korting-vouchers, hotelovernachtingen, attractieparken, restaurants en nog veel meer!

U stapt in op Brons level en kunt uw status stapsgewijs verhogen van Brons naar Zilver, Goud en uiteindelijk Premium. Hoe hoger uw status, hoe groter de beloning.

Exclusieve aanbiedingen

Aanbiedingen op diverse producten die het rijplezier met uw Nissan maximaliseren. U kunt seizoensgebonden aanbiedingen verwachten, maar ook aanbiedingen van een jaar lang op verschillende accessoires.

Wij blijven graag met u in contact!

Nissan NOW biedt u de mogelijkheid om direct in contact te komen met Zeeuw & Zeeuw. Via het platform kunt u dan ook gemakkelijk op verschillende manieren met Zeeuw & Zeeuw in contact komen.

 

Nissan NOW binnen handbereik op uw smartphone

Maak met onderstaande stappen gemakkelijk een snelkoppeling aan
voor Nissan NOW op uw smartphone.

1
Surf naar nissannow.nl
2
Klik op de pop-up and download Nissan NOW on your smarthpone
3
Nu is Nissan NOW direct beschikbaar via uw startscherm
Terug naar overzicht