Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Nissan viert tien jaar succes van de JUKE

In 2010 trad Nissan met de introductie van een compacte Crossover buiten de gebaande paden van de Europese automarkt. Met zijn gewaagde, energieke en sportieve design zorgde de JUKE destijds voor een verfrissend alternatief tussen de traditionele keuzes.

 

De verkopen overtroffen de verwachtingen van Nissan aanzienlijk. Ondanks dat later diverse concurrenten verschenen, bleef de Nissan JUKE de maatstaf in zijn segment. Toen de tweede generatie JUKE in oktober 2019 op de markt kwam, waren van het eerste model al meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht.

De nieuwste generatie van de JUKE heeft veel kenmerken behouden die zijn voorganger zo uniek maakten, maar brengt het model tegelijkertijd naar een hoger niveau met zijn premium rijbeleving. De onderscheidende persoonlijkheid wordt versterkt door een verfijnd kleurenpalet en meer personalisatiemogelijkheden, waaronder twaalf two-tone kleurencombinaties. Daarbij horen het kenmerkende Fuji Sunset Red én het populaire Pearl White met een zwart dak.

Om de tiende verjaardag van de baanbrekende Nissan JUKE te vieren blikken de hoofdpersonen van het design- en ontwikkelingsproces in hun eigen woorden terug.

Nissan Juke acties

Terug naar overzicht
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Showroom Afspraak Showroom Afspraak Showroom Afspraak