Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Opening van de Boogie Woogietunnel!

Begin 2018 opende Zeeuw & Zeeuw Nissan naast de locatie in Wateringen (Den Haag Zuid) en Zoetermeer tevens een super mooie nieuwe Nissan locatie in de Binckhorst aan de Zonweg in Den Haag. Een gloednieuwe garage met het neusje van de zalm op het gebied van reparatie, service & onderhoud. Op hetzelfde moment begon het graven van de Boogie Woogietunnel die de binnenstad van Den Haag zou gaan verbinden met de A4 en de A13.

Het grootste infrastructurele project van Den Haag ooit. Een tunnel die een flink deel uitmaakt van de aanleg van de Rotterdamsebaan die reeds vanaf 2014 is ingezet. Deze nieuwe snelweg, van zo’n 4 kilometer, begint bij knooppunt Ypenburg tot de Binckhorst en gaat ervoor zorgen dat de drukke Utrechtsebaan wordt ontlast en de binnenstad van Den Haag nog beter bereikbaar wordt. De Boogie Woogietunnel van 1,6 km onder de Vliet door komt weer boven de grond bij de Zonweg. Na 5 jaar bouwen is het feest bij de Rotterdamsebaan. Morgen 5 februari zal de Rotterdamse baan virtueel feestelijk geopend worden. Na de feestelijke uitzending is er nog een week nodig om de snelweg te openen voor het verkeer.

Wij van Zeeuw & Zeeuw Nissan Den Haag zijn oprecht trots en blij dat er na 5 jaar letterlijk en figuurlijk licht aan het einde van de tunnel is, waardoor ook onze vestiging nóg beter bereikbaar wordt. Na de feestelijke virtuele opening is er nog een week nodig om de Rotterdamsebaan te openen voor het verkeer. In die dagen wordt het hele tracé nog 1 keer goed nagelopen en schoongemaakt, hebben de tunneloperators tijd om zich hun nieuwe werkomgeving eigen te maken, worden de verkeerslichten op de kruising Mercuriusweg-Binckhorstlaan ingeregeld en tot slot de procedure voorbereid om de weg te openen. Uiterlijk 12 februari rijden de eerste auto’s, waaronder hopelijk een hoop Nissans, over de Rotterdamsebaan.

Contact met onze vestiging in Den Haag?

 

 

Terug naar overzicht
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Showroom Afspraak Showroom Afspraak Showroom Afspraak