Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

ANWB: Proefrit-aan-huis dagen

Op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 januari organiseert Zeeuw & Zeeuw in samenwerking met de ANWB de Proefrit-aan-huis Dagen! Op deze dagen kunt u bij op locatie een proefrit maken in een van onze private lease toppers! Wat dacht u van een proefrit in de elektrische Nissan Leaf (private lease 329,- p.m.)? Of in de Nissan Juke (€ 309.- p.m.), Nissan Micra (€ 249,- p.m.) of onze bestseller de Nissan Qashqai (€ 389,- p.m.)? Deze toppers zijn beschikbaar voor een proefrit aan huis*.

 

Aanmelden Proefrit-aan-huis dagen

 

Wij zorgen ervoor dat er tussen elke proefrit minimaal een half uur pauze zit en dan de auto geheel gereinigd en ontsmet wordt voor uw proefrit. Daarnaast leggen onze verkopers de auto aan u uit vanaf een gepaste afstand met mondkapje. Zo houden we het voor iedereen wel zo veilig en heeft u toch de kans op proef te rijden in een van deze ANWB top aanbiedingen.Voor de rest van de ANWB actie geldt: Thuis besteld = thuis geleverd! Bent u tevreden over de proefrit en wilt u een nieuwe Nissan Private Leasen via de ANWB? Vergeet dan niet op Zeeuw & Zeeuw Nissan in te vullen als leverend dealer en wij zorgen ervoor dat wij altijd klaar staan voor u en uw nieuwe auto.
*Proefrit kan plaatsvinden op een centraal afgesproken locatie. Dit overlegt de verkoper van te voren met u.
Terug naar overzicht
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak