Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Zeeuw & Zeeuw Nissan breidt haar verzorgingsgebied uit

Per 1 oktober heeft  Zeeuw & Zeeuw Nissan haar verzorgingsgebied uitgebreid. Zoals u weet zijn wij Nissan dealer voor de regio Den Haag / Delft / Westland / Zoetermeer en  Leiderdorp. Met ingang van 1 oktober is Zeeuw & Zeeuw Nissan eveneens de nieuwe dealer voor de regio Noordwijk en omstreken. Wij zijn gevestigd met een gloednieuwe vestiging aan de Keyserswey 75 te Noordwijk in het pand naast ons zusterbedrijf Renault/Dacia (zie foto voor impressie). Alles wordt er op deze nieuwe locatie op ingericht om u optimaal van dienst te zijn voor reparatie en onderhoud en bovenal kunt u er terecht voor de aanschaf van een nieuwe of jong gebruikte Nissan. Onze vestiging in Noordwijk betreft een Nissan “core” locatie, deze is ruim opgezet zodat wij u in deze vestiging nu maar ook in de toekomst met de toename aan geëlektrificeerde modellen het complete Nissan gamma kunnen blijven presenteren.

Met de komst van deze extra locatie in Noordwijk hebben wij besloten in Leiderdorp m.i.v. 1 oktober géén nieuwe Nissans meer te presenteren. Voor de presentatie van het complete Nissan gamma personen- en bedrijfswagens bent u vanaf nu van harte welkom in Noordwijk maar  kunt u naast Noordwijk natuurlijk ook naar één van onze andere Nissan salesvestigingen (zoals Zoetermeer, Den Haag of Westland/Wateringen ). Bent u op zoek naar een leuke jong gebruikte Nissan dan kunt u nog steeds in Leiderdorp terecht. Ook voor onderhoud-, reparatie- en garantiewerkzaamheden  verandert er op de vestiging aan de Touwbaan te Leiderdorp dus niets! Wat de werkplaatsactiviteiten op onze vestiging in Leiderdorp aangaat blijven wij in Leiderdorp uw Nissan dealer voor al het onderhoud, garantie, reparatie en schade. Wij blijven met onze autotechnici heel graag met dezelfde toewijding en liefde aan uw prachtige auto’s werken op de locatie die u gewend bent!

Zoals u weet is de Touwbaan 5 te Leiderdorp van oudsher ook altijd Mitsubishi dealer en kunt u daar terecht voor service en voor de aankoop van een gloednieuwe en gebruikte Mitsubishi. Vorig jaar was er wat onrust omtrent een eventueel vertrek van dit merk uit Europa. Begin dit jaar heeft Mitsubishi gelukkig bevestigd in Europa te blijven en in de nabije toekomst met een paar mooie nieuwe modellen te komen en blijven wij aan de Touwbaan 5 met Zeeuw & Zeeuw uw Mitsubishi dealer voor de regio Leiden.

 

Terug naar overzicht