Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Zeeuw & Zeeuw Nissan: even voorstellen.. Robert!

Meet Robert!

Robert Heemskerk (55) is de vestigingsmanager van Zeeuw & Zeeuw Nissan Leiderdorp en hij getrouwd met Astrid. Hij heeft 2 kinderen waarvan zijn zoon inmiddels ook in het auto verkoop vak zit!

Hoewel hij pas 13 maanden bij Zeeuw & Zeeuw werkt heeft hij al voor 2 merken gewerkt! Naast zijn werk voor Nissan heeft hij ook een tijd bij Kia Rotterdam aan het roer gestaan. Dat Robert in de autowereld terecht is gekomen is opvallend want zoals hij zelf zegt: ‘hij heeft niets met auto’s’! Wat hij fascinerend vindt aan de autowereld zijn de processen en de mensen die werken in de autowereld. Hij kijkt bijvoorbeeld heel erg uit naar de nieuwe uitdaging die hij en zijn vestiging in maart 2021 aangaan: “We worden de eerste dealer in Nederland die alle drie de merken van de Alliantie vertegenwoordigd: te weten Renault, Nissan en Mitsubishi. Een mooie stap”.

Deze nieuwe uitdaging gaat hij aan met zijn team: “Ik werk met een heel leuk team in de leeftijd van 18 tot 65 jaar. Het leukste aan mijn functie is optimaliseren van de processen , het ondersteunen van de collega’s en altijd op zoek zijn naar kansen.”.

Wat gebeurt er op een bijzondere dag in het Zeeuw & Zeeuw leven van Robert? Ik verkocht een nieuwe auto aan een mevrouw van Stichting AAP. Dat was zo’n leuk gesprek dat haar zus die erbij was tegen mij zei “ik wil eigenlijk ook wel een nieuwe auto bij je kopen” en ze nam dezelfde. Zoiets heb ik nooit meer meegemaakt op één dag. De sfeer op zijn vestiging noemt Robert zeer goed. Hij kan dan ook erg uitkijken naar de jaarlijkse bedrijfsfeestjes: “ Een BBQ met de collega’s is altijd heel gezellig en natuurlijk de Zeeuw & Zeeuw nieuwjaarsborrel. Dan spreek je ook de vele collega’s van de andere vestigingen en merken weer.

Dit jaar helaas geen nieuwjaarsborrel bij Zeeuw & Zeeuw. Robert viert zijn Oud & Nieuw dit jaar dan ook traditiegetrouw thuis met zijn familie. En hoe ziet zijn nieuwsjaarsavond er dan uit?

  • Oliebol of appelflap? “Appelflap”
  • Dure champagne of een Colaatje? “Dure Champagne”
  • Spelletjes spelen of televisie kijken? “Televisie kijken”
  • Illegale 1000 klapper of sterretjes? “Helemaal geen vuurwerk”

Een wens voor iedereen in 2021?  Dat we de malaise (letterlijk en economisch) van 2020 snel achter ons kunnen laten en op naar een gezond en voorspoedig 2021!

 

Contact?

Robert en zijn team staan ook in deze tijd gewoon voor je klaar! Onze werkplaatsen zijn fysiek geopend en voor verkoop hebben we veel oplossingen bedacht om je toch dit jaar nog te kunnen helpen aan een nieuwe Nissan. Volgend jaar worden veel auto’s namelijk weer duurder door de BPM verhogingen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van videobellen met de vestiging van Robert?

Ja, ik wil videobellen!

Meet the team!

Volgende week stellen we Michèle Zeeuw aan jullie voor! Michèle is de directrice van Zeeuw & Zeeuw Nissan & Mitsubishi.

 

 

Terug naar overzicht
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Showroom Afspraak Showroom Afspraak Showroom Afspraak