Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Zeeuw & Zeeuw Nissan: Even voorstellen.. Ruud!

Meet Ruud!

Ruud Oosterveen (60 jaar) is vestigingsmanager van Nissan den Haag. Hij is getrouwd en heeft 3 kinderen.

Typisch de vestiging Den Haag volgens Ruud? In een grote stad een kleine gezellige vestiging met werknemers die veel ervaring hebben. Bij de vestiging Den Haag komt een grote diversiteit aan klanten maar ook veel expats en mensen die werken bij internationale instellingen. “Maar de echte Hagenees is hard in zijn taalgebruik. En daar moet je als vestigingsmanager goed in je schoenen voor staan. Laat ik nou toevallig ook een echte Hagenees zijn ;)! Ik kan het dus goed hebben.” aldus Ruud. Het contact met mensen/klanten vindt Ruud dan ook het leukste aan zijn baan. Ruud:  “Ik heb ooit een keer op hetzelfde moment 2 verschillende klanten in de showroom gehad, deze heette allebei dhr. Vis en kochten ook allebei dezelfde auto. Maar je begrijpt dat ik wel uren kan vertellen over leuke en bijzondere momenten met klanten”.

Ruud zijn favoriete auto is een Nissan Leaf: “jezelf vervoeren op zo’n comfortabele manier is het ultieme transport!”. En ondanks dat Ruud zichzelf omschrijft als een dagje ouder (wij geven je geen dag ouder dan 30 Ruud!) luistert hij tijdens het rijden in zijn Leaf het liefste naar Disco, house of Soul.

De mooiste plek waar Ruud ooit gereden heeft met de auto? “Dat is bijna niet te zeggen. Tijdens mijn vakanties over de hele wereld huur ik altijd een auto. Was het Death Valley in California? Of de rots kusten in Zuid-Frankrijk? Of de woestijn in de Arabische emiraten? Of de metro pool Bangkok? Kuala Lumpur of Singapore? Blue mountains in Australia? Ik genoot er allemaal van en kan er geen een kiezen”.

Volgende week stellen we vestigingsmanager Yannick aan je voor van de vestiging Nissan Wateringen!

Contact met de vestiging van Ruud?

Terug naar overzicht
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak