Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Zeeuw & Zeeuw Nissan: Even voorstellen.. Sheena Kloek!

Meet Sheena! Sheena Kloek werkt als After Sales Backoffice medewerker voor alle Nissan vestigingen van Zeeuw & Zeeuw. Ze werkt sinds augustus bij Zeeuw & Zeeuw “hiervoor heb ik altijd in de detailhandel gewerkt als leidinggevende dus dit was echt een hele nieuwe uitdaging voor mij.”. Eentje die goed bevalt want ze omschrijft Zeeuw & Zeeuw als een dynamisch bedrijf met behulpzame collega’s!

En inmiddels is het ook al duidelijk dat ze voorlopig nergens naar toe gaat: “Het mooiste moment bij Zeeuw & Zeeuw vind ik dat mijn contract in deze tijd verlengd werd! Vond dat wel erg spannend, omdat je zoveel om je heen ziet gebeuren, dus ja daar ben ik wel heel erg blij mee!

Wat houdt zo’n functie op de Back Office dan in? Klanten bellen dat de auto weer toe is aan een onderhoud of APK keuring, de werkplaatsenplanning op de juiste manier vol krijgen en online afspraken inplannen voor de werkplaats. Het is een heel erg afwisselde functie waarin je snel moet schakelen, een keer ging dat een beetje mis en daar heb ik met mijn collega’s toen zo hard om gelachen: Ik moest een keer een klant bellen dat het kachelhuis binnen was en dat de klant deze op kon halen. Je raadt het al de klant sprak Engels waardoor ik moest schakelen en dus even niet goed wist hoe ik op dat moment kachelhuis in het Engels moest zeggen. Ik zei dus dat de Kechel house binnen was. We hebben er zo hard om gelachen  want hoe ik daar nou weer op kwam? Geen idee Hahaha!”

Nu rijdt Sheena in een ander Zeeuw & Zeeuw automerk: “ Ik rij in een Oranje Renault Twingo waar ik heel trots op ben. Maar mijn droomauto is toch zeker wel de Nissan Juke die is toch wat sportiever en pittiger qua uitstraling. Dan het liefst nog in een gekke kleur want zwart / wit is zo gewoontjes. En daar ben ik niet zo van haha!”.

Terug naar overzicht