Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Zeeuw & Zeeuw Nissan: even voorstellen.. Yannick!

Meet Yannick!

Yannick Rietveld (30 jaar) is de vestigingsmanager van de Zeeuw & Zeeuw Nissan vestiging in Wateringen. Hij is samenwonend en heeft geen kinderen.

“De grootste en mooiste Nissan vestiging van allemaal. Op een toplocatie aan de N211(Wippolderlaan) en naast de A4 dus makkelijk bereikbaar.”! Door de omschrijving die Yannick geeft over zijn vestiging is het meteen duidelijk: hij is trots op zijn vestiging tussen de kassen. Maar ook over de typisch Wateringse klant is hij zeer te spreken: “ de Wateringse klant is een klant zonder poespas. Weet wat hij wil en wat dit volgens hem mag kosten. Hart op de tong en eerlijk!”

Het leukste aan zijn werk vindt hij het dagelijks contact met collega’s en het aansturen van een superteam. “Maar ook zeker contact met klanten vind ik geweldig. Ik ben een mensen mens en vind het super om contact te houden met je eigen klanten. Dit laat ook weer zien dat je hierin het verschil kan maken. Mensen kopen graag een auto bij Zeeuw & Zeeuw omdat het draait om persoonlijk contact. Dit dragen wij ook met zijn allen uit.”.

Yannick heeft daarom een bijzondere band met veel van zijn vaste klanten maar eentje is hem in het bijzonder bijgebleven. “4 Jaar geleden heb ik een klant geholpen en we kregen een discussie over de prijskaart. Meneer vond dat wij niet duidelijk waren en we gingen met ‘ruzie’ uit elkaar. De volgende dag komt meneer terug en biedt zijn excuses aan: hij zat fout en kwam een gebruikte Toyota kopen. Bij aflevering vertelde hij dat hij droomt van een Qashqai maar nog niet genoeg geld had. Na een half jaar kwam meneer terug voor een offerte voor de Qashqai en samen hebben wij deze opgesteld. Meneer kocht de Qashqai. Bij aflevering krijg ik van hem altijd een fles Whisky en neemt hij de hele familie mee. Begin dit jaar zat hij weer aan mijn bureau of hij in de Qashqai automaat mocht rijden want dat was toch wel een hele fijne auto met 160PK! Dit deed hij en hij kocht dus zijn 3e auto in 4 jaar tijd. Deze man blijft voor altijd (naar eigen zeggen) bij mij auto’s kopen. Dit is leuk om te horen en geeft een goed gevoel.

Als hobby heeft Yannick karten! Dit doet hij samen met collega Lennart. Ze hebben zelfs samen een eigen kart gekocht: “Eigenlijk rijden we hier te weinig mee maar het is erg leuk! Tijd schiet te kort helaas”.  Het hele Wateringse team is een jong en hecht team volgens Yannick en hij gaat dan ook met veel plezier naar zijn werk.

Yannick rijdt nu zelf in een Nissan Leaf (normaal een Qashqai). En wat komt er uit de radio als hij rijdt in zijn elektrische auto? “Ik luister van alles! Maar ik moet zeggen  dat het de laatste tijd erg veel Jazz muziek is. Sublime FM is dan ook mijn favoriet station.”

En luistert Yannick in deze tijd ook wel eens kerstmuziek in de auto? Zijn antwoord is kort: nee, echt niet!

Contact?

Yannick en zijn team staan ook in deze tijd gewoon voor je klaar! Onze werkplaatsen zijn fysiek geopend en voor verkoop hebben we veel oplossingen bedacht om je toch dit jaar nog te kunnen helpen aan een nieuwe Nissan. Volgend jaar worden veel auto’s namelijk weer duurder door de BPM verhogingen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Videobellen met de vestiging van Yannick?

Ja, ik wil videobellen!

 

Meet the team!

Volgende week stellen we vestigingsmanager Leiderdorp aan jullie voor. Are you ready to meet Robert?

 

 

Terug naar overzicht
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak