Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Zeeuw & Zeeuw Nissan: Even voorstellen.. Joop!

Meet Joop!

Joop is de vestigingsmanager van onze vestiging Zoetermeer en geeft leiding aan een succesvol team van 8 medewerkers. Joop is trotse vader van een dochter van 8 jaar en hij is dit jaar getrouwd met de liefde van zijn leven.

Joop is een echte autogek en rijdt zelf alweer een tijd rond in de elektrische Nissan Leaf. Toch is hij ook gek van de Nissan Qashqai en is zijn droomauto een Nissan GTR! En wat luistert hij dan als hij rijdt? “Dat kan van alles zijn als je maar lekker mee kan gillen erop in de auto” aldus Joop (wij hebben nu al medelijden met de bijrijders).

De mooiste plek waar Joop ooit auto gereden heeft de Seven Mile Bridge onderweg naar Key West (Florida): “Helder blauw water en af en toe wat kleine eilandjes, echt prachtig. Een ervaring om nooit te vergeten!”.

Joop is alweer bijna 14 jaar werkzaam bij Zeeuw & Zeeuw en is zijn carrière begonnen als magazijnmedewerker/serviceadviseur. Joop: “Het mooiste aan mijn werk vind dat ik mensen kan coachen, begeleiden en kan helpen om hun doelen te behalen. Wat ik iedereen aan zou raden die vestigingsmanager zou willen worden is dat je in jezelf moet geloven en duidelijke doelen stellen die je wil gaan bereiken. Zelf ben ik MBO geschoold”.

En mogen we straks weer naar festivals? Dan vindt Joop het erg gezellig om een biertje met klanten te drinken die hij daar toevallig tegenkomt!

Volgende week stellen we vestigingsmanager Ruud aan je voor van de vestiging Nissan den Haag!

 

Contact met de vestiging van Joop?

 

Terug naar overzicht
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak