Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Zeeuw & Zeeuw Nissan start samenwerking met Soufiane Touzani

Soufiane is o.a. bekend als baltovenaar, influencer, presentator en public speaker. Met 415.000 volgers op Facebook, 1,2 miljoen volgers op Instagram en 1 miljoen abonnees op YouTube is Soufiane geen onbekende in zowel binnen áls buitenland!

Soufiane had als kind één droom: profvoetballer worden. Als geboren Rotterdammer kwam hij uit voor Spartaan’20, werd hij gescout door Feyenoord en stapte hij later over naar de toenmalige profclub HFC Haarlem. Soufiane was goed op weg zijn droom te realiseren totdat in 2002 scoliose bij hem werd geconstateerd. Na een operatie, waarin zijn rug met een stalen pin werd recht gezet, kreeg Soufiane het doktersadvies te stoppen met voetbal. Soufiane liet zich niet uit het veld slaan en keek naar wat hij nog wél kon. Ballen hooghouden, dat is wat hij van zijn artsen wel nog mocht. Soufiane revalideerde en bekwaamde zich in diverse hooghoudtrucs. Zo begon het balletje te rollen en startte zijn nieuwe leven.

Carrière

Nu, bijna 20 jaar later heeft Soufiane een rol in het computerspel FIFA Street, werden zijn trucjes onder andere toegepast door Marcelo en Neymar, heeft hij balletjes getrapt met Johan Cruyff, Balotelli en Cristiano Ronaldo, werd hij uitgenodigd in het San Siro om een voetbalshow te geven bij de presentatie van Ronaldinho. Tussen 2011 en 2013 verzorgde hij onderdelen voor het TROS-programma Zappsport, van 2013 tot 2015 presenteerde hij een vast eigen onderdeel in de voetbalquiz ‘Koning Voetbal’ waarvan Jack Spijkerman de presentator was en in 2017 kreeg hij een eigen televisieprogramma bekend als ‘Tiki Taka Touzani’ op RTL 7.

Doorzetter

Discipline, gedrevenheid, ambitie, perfectie en doorzettingsvermogen is volgens ons wat Soufiane kenmerkt. Wij zijn trots dat wij met Zeeuw & Zeeuw Nissan deze mooie samenwerking met iemand zoals Touzani zijn aangegaan. Zijn gedrevenheid, ambitie, doorzettingsvermogen, talent en betrokkenheid bij anderen – Soufiane is ambassadeur van de Johan Cruyff Foundation – geeft aan dat deze samenwerking een uitstekende match is. Zijn instelling sluit volledig aan bij de kernwaarden van Zeeuw & Zeeuw: Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambiteus en Geïnteresseerd.

Overhandiging sleutels

In onze nieuwe Nissan vestiging in Noordwijk werden de sleutels van de prachtige Nissan Qashqai overhandigd door Richard Augustinus – Verkoopadviseur Zeeuw & Zeeuw Nissan Noordwijk – en Michèle Zeeuw – directeur Zeeuw & Zeeuw Nissan.

Veel veilige kilometers

Namens Zeeuw & Zeeuw wensen wij Soufiane Touzani veel veilige kilometers!

Houd onze social media kanalen in de gaten, want wie weet sta jij binnenkort wel een keer oog in oog met Touzani!

#zeeuwenzeeuw #nissan #maaktjeblij #onderscheidend #touzani #ambitieus #betrokken #geinteresseerd

Terug naar overzicht