Nissan Financial Lease

Een gloednieuwe Nissan voor uw bedrijf

Zorgeloos rijplezier voor een vast bedrag per maand

Rijdt u graag een nieuwe Nissan, maar investeert u uw geld liever anders? Dan is financieren met Nissan Smart Financial Lease iets voor u. U bepaalt zelf de gewenste aanbetaling, looptijd en het slottermijn. U kunt gemakkelijk als ondernemer een auto aanschaffen voor uw onderneming. Bovendien kunt u met Nissan Smart Financial Lease services meefinancieren. Daarmee profiteert u van een lagere rente op uw financiering. Zo rijdt u zorgeloos voor een vast bedrag per maand.

Benieuwd wat Nissan Smart Financing voor u kan betekenen? Wij komen graag met u in contact om al uw vragen omtrent de modellen, mogelijke financieringsvormen en de algemene voorwaarden op een persoonlijke wijze te beantwoorden.

Achtergrond Element

Hoe werkt het?

Uw zakelijke Nissan financiert u eenvoudig inclusief services met Nissan Smart Financial Lease. Zo kunt u zelf beslissen hoeveel u investeert door een vast maandbedrag te betalen, waarbij u de aanschafprijs en kosten voor de services in termijnen terug betaald. Dit is een vast maandbedrag dat bestaat uit rente en aflossing. Hoeveel u profiteert hangt af van het aantal services dat u kiest. Ook kunt u uw maandlasten verlagen door een eventuele aanbetaling of om te kiezen voor een slottermijn. Hoe meer services u aanschaft, hoe lager de rente. Aan het eind van de lease overeenkomst bent u volledig eigenaar van de auto.

Onze beloften:

  • Vast maandbedrag
  • Aanbetaling (uit inruil) mogelijk
  • Looptijden van 12 tot 60 maanden
  • Geen maximaal te financieren bedrag
  • Een slottermijn mogelijk
  • Services mee te financieren
  • Meer services betekent lagere rente
Achtergrond Element

Nissan Smart Financing in één oogopslag

1. Basic

Zonder aanschaf van services.

Personenauto’s 8,4% rente
Bedrijfswagens 8,4% rente

2. Secure

Bij aanschaf van verlengde garantie of een onderhoudscontract.

Bedrijfswagens 6,4% rente

3. All-In

Bij aanschaf van verlengde garantie en een onderhoudscontract.

Personenauto’s 6,4% rente

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over Nissan Smart Financing?

Heeft u een vraag over Nissan Smart Financing? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Welke formule past het beste bij u?

Private LeaseFinancieren met Nissan Financial ServicesKopen
Alle autokosten in één maandbedrag. U betaalt enkel voor de brandstof.Kosten voor verzekering, reparaties, onderhoud en wegenbelasting in eigen beheer. Kosten voor verzekering, reparaties, onderhoud en wegenbelasting in eigen beheer.
Altijd een nieuwe auto rijden.Nieuwe auto na einde overeenkomst.Verkopen na 1 of enkele jaren is relatief duur.
Inruilwaarde van uw huidige auto krijgt u uitbetaald. Inruilwaarde van uw huidige auto mogelijk als aanbetaling.Inruilwaarde van uw huidige auto mogelijk als aanbetaling.
Geen aanschafkosten.Gespreide maandelijks betalingen bestaande uit rente en aflossing.Relatief hoge aanschafkosten.
Auto blijft in het bezit van de
lease maatschappij.
Eigenaar na beëindigen overeenkomst.Direct eigenaar. Geen afschrijvingskosten.
Geen afschrijvingskosten.Relatief hoge afschrijvingskosten.Relatief hoge afschrijvingskosten.
BKR registratie (100% van de lease termijnen).BKR registratie (100% van de lease termijnen).Géén BKR registratie.

*Nissan Smart Financing is geldig op nieuwe zakelijke Nissan-personenauto-orders. Jaarlijks kostenpercentage van 8,4% bij autofinanciering zonder Verlengde garantie of Onderhoudscontract, 6,4% bij aanschaf (al dan niet meegefinancierd) Verlengde Garantie en Onderhoudscontract. Voor Nissan Smart Financing looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden. Maximaal te financieren bedrag bij 6,4% is €25.000, en 8,4% geen maximaal te financieren bedrag. Een slottermijn mogelijk. Een 3,9% voorraad actie is uitsluitend geldig op Ariya en Qashqai, met een maximale looptijd van 36 maanden en € 30.000 te financieren. De max. slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Bekijk hier de algemene voorwaarden die op het financial lease van toepassing zijn. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Financial lease met vaste debetrentevoet wordt verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Bedragen en percentages zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden. *Leaf 39kWh en Ariya 63kWh Engage SV inclusief € 2950,- subsidie als extra aanbetaling bovenop de normale aanbetaling, o.b.v. consumentenadviesprijs met Verlengde Garantie en Onderhoudscontract, slottermijn kredietbedrag, looptijd 60 maanden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet/Jaarlijkse kostenpercentage van 6,4%.