Nissan Smart Financing

Een nieuwe Nissan is bereikbaarder dan ooit met Smart Financing

Zorgeloos rijplezier voor een vast bedrag per maand

Rijdt u graag een nieuwe Nissan, maar houdt u uw spaargeld liever in uw zak? Voor een vast bedrag per maand rijdt u uw nieuwe Nissan zonder zorgen. U bepaalt zelf de gewenste aanbetaling, looptijd en het slottermijn. Bovendien kunt u met Nissan Smart Financing services mee financieren. Daarmee profiteert u van een lagere rente op uw financiering.

Benieuwd wat Nissan Smart Financing voor u kan betekenen? Wij komen graag met u in contact om al uw vragen omtrent de modellen, mogelijke financieringsvormen en de algemene voorwaarden op een persoonlijke wijze te beantwoorden.

Achtergrond Element

Hoe werkt het?

Met Nissan Smart Financing financiert u uw nieuwe Nissan eenvoudig inclusief services. U betaalt de aanschafprijs van de auto en de kosten voor services in maandelijkse termijnen terug. De maandelijkse termijnen bestaan uit aflossing en rente. De gehanteerde rente voor de financiering wordt bepaalt door het aantal services dat u kiest. Hoe meer services u aanschaft, hoe lager de rente wordt. Met een eventuele aanbetaling en een slottermijn kunt het maandbedrag ook verlagen.

Onze beloften:

  • Vast maandbedrag
  • Aanbetaling (uit inruil) mogelijk
  • Looptijden van 12 tot 60 maanden
  • Geen maximaal te financieren bedrag
  • Een slottermijn mogelijk
  • Services mee te financieren
  • Meer services betekent lagere rente
Achtergrond Element

Nissan Smart Financing in één oogopslag

1. Basic

Zonder aanschaf van services.

8,4% rente

2. Secure

Bij aanschaf van verlengde garantie of een onderhoudscontract.

7,4% rente

3. All-In

Bij aanschaf van verlengde garantie en een onderhoudscontract.

6,4% rente

Nissan Smart Financing
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over Nissan Smart Financing?

Heeft u een vraag over Nissan Smart Financing? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nissan Smart Financing is geldig op nieuwe particuliere Nissan-personenauto-orders. Jaarlijks kostenpercentage van 8,4% bij autofinanciering zonder Verlengde Garantie of Onderhoudscontract, 7,4% bij aanschaf van Verlengde Garantie óf Onderhoudscontract en 6,4% bij aanschaf Verlengde Garantie en Onderhoudscontract.

Voor Nissan Smart Financing looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden. Maximaal te financieren bedrag bij 6,4% is €25.000, bij 7,4% is € 30.000, bij 8,4% geen maximaal te financieren bedrag. Een slottermijn mogelijk. De max. slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Bekijk hier de algemene voorwaarden die op het aflopend krediet van toepassing zijn. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet wordt verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Bedragen en percentages zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden.

Leaf 39kWh en Ariya 63kWh Engage SV inclusief € 2950,- subsidie als extra aanbetaling bovenop de normale aanbetaling, o.b.v. consumentenadviesprijs met Verlengde Garantie en Onderhoudscontract, slottermijn kredietbedrag, looptijd 60 maanden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet/Jaarlijkse kostenpercentage van 6,4%. Klik hier voor meer informatie over de overheidssubsidie.