Nissan onthult de Ariya NISMO in Japan

Nissan heeft vandaag de Ariya NISMO onthuld op de Tokyo Auto Salon 2024, met een lancering gepland in Japan voor dit voorjaar.

De stijlvolle en futuristische crossover-SUV is NISMO’s vlaggenschip EV-model. Hij biedt krachtige acceleratie, een ruime, verbeterde cabine en de stille werking die uniek is voor elektrische voertuigen. Gebaseerd op de Ariya e-4ORCE en voorzien van een dynamisch EV NISMO-ontwerp van de nieuwe generatie, biedt de Ariya NISMO meer vertrouwen en gemoedsrust dankzij zijn extreem krachtige en toch soepele acceleratie, voorbeeldige handling en geweldige aerodynamische prestaties – allemaal tot stand gebracht door NISMO.

Prestaties die extreem dynamisch en toch soepel en gemakkelijk te controleren zijn, worden geleverd door het ongeveer 10 procent hogere piekvermogen van de motor, gecombineerd met speciale acceleratie-afstelling en een exclusieve NISMO-rijmodus die de respons maximaliseert. Het geproduceerde geluid* doet denken aan Formule E-races, wat de opwinding verder vergroot.

NISMO’s speciale afstemming voor elk chassisonderdeel, gecombineerd met de e-4ORCE elektrisch aangedreven vierwielbedieningstechnologie en speciale banden gemonteerd op zeer stijve 20-inch aluminium wielen, zorgt voor superieure stabiliteit en instuurvermogen, evenals een beter lijnspoor en verbeterde bochtenvermogen bij hoge snelheden.

Het exterieur combineert de premiumkwaliteit van de Ariya met de dynamiek van NISMO. De aerodynamische prestaties zijn verbeterd dankzij racetechnologieën die de luchtweerstand verminderen en zorgen voor meer neerwaartse kracht bij hogere snelheden – factoren die vooral belangrijk zijn voor elektrische voertuigen. Ondertussen straalt het interieur een premium sfeer uit met hoogwaardige voorzieningen, waaronder speciaal ontworpen NISMO-stoelen en -bekleding.

*optioneel

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?