Nu in onze showrooms: de volledig elektrische Nissan Townstar

Hij is er! De nieuwe 100% elektrische Nissan Townstar is vanaf nu te bewonderen in al onze Zeeuw & Zeeuw Nissan showrooms. De Nissan Townstar bouwt voort op het succes van de Nissan e-NV200, een pionier en toonaangevend op de markt van elektrische lichte bedrijfswagens. Met meer dan twintig geavanceerde technologieën en veelzijdige configuratiemogelijkheden biedt deze nieuwe bedrijfswagen connectiviteit en zekerheid. Ontdek hem nu bij Zeeuw & Zeeuw Nissan.

Volledig elektrische motor

De gloednieuwe 100% elektrische Nissan Townstar wordt aangedreven door een batterij van 45 kWh die is aangesloten op een elektromotor van 122 pk/245 Nm. Met een actieradius tot maar liefst 301 km (WLTP gecombineerde cyclus) houdt u uw bedrijf de hele dag draaiende op alle wegen. De batterij wordt afgekoeld door vloeistof om zo efficiënt mogelijk op te laden.

Veelzijdige zakenpartner

Met zijn veelzijdige configuratiemogelijkheden is de Townstar een betrouwbare, comfortabele en efficiënte zakenpartner. Dankzij de laadruimte van maximaal 3,9 m3 kan de nieuwe compacte Townstar met gemak twee Euro-pallets en maximaal 800 kg lading vervoeren. De krachtige aandrijflijnen maken een trekgewicht van maximaal 1.500 kg mogelijk. Zo is de Townstar geschikt voor allerlei toepassingen. De laadruimte is toegankelijk via grote schuifdeuren aan de zijkant en aan de achterzijde naar wens via een achterklep of ongelijke deuren die in de verhouding 60:40 over 180o zijn open te draaien.

Een kantoor op wielen

Het interieur van de Nissan Townstar is bijzonder aantrekkelijk dankzij de hoogwaardige materialen en het ergonomische design. Daarnaast biedt het comfortabele interieur innovatieve connectiviteitsfuncties, waarbij u uw smartphone naadloos kan verbinden en kan blijven genieten van meerdere apps, muziek en uw collega’s en klanten berichten sturen. Tel daar nog slimme en aanpasbare opbergmogelijkheden en werkruimtes bij op, zodat u onderweg altijd goed georganiseerd blijft en uw bedrijf op rolletjes loopt.

Een duurzame keuze voor uw bedrijf

Elektrische voertuigen zijn schoon, stil en aanzienlijk goedkoper in gebruik en onderhoud van voertuigen met een verbrandingsmotor. Door met een elektrisch voertuig te rijden, zoals de nieuwe Nissan Townstar, verlaagt u aanzienlijk uw kosten en bouwt u tegelijkertijd aan een duurzame reputatie voor uw bedrijf. Daarnaast komen in  steden er steeds meer emissievrije zones bij. De Nissan Townstar wordt volledig elektrisch aangedreven en stoot daarom nul emissie uit. Bovendien is de aandrijflijn vrijwel geruisloos. De stadsstraten zullen u dankbaar zijn voor de schonere lucht en stillere omgeving.

5 jaar of 160.000 km fabrieksgarantie

Nissan blijft zich inzetten voor kwaliteit en zekerheid voor alle gebruikers van Nissan-bedrijfswagens. Bijvoorbeeld met de toonaangevende garantie van vijf jaar of 160.000 km in heel Europa en acht jaar of 160.000 km garantie op de batterij. De garantie geldt van bumper tot bumper voor de carrosserielak, originele onderdelen en accessoires en is inclusief pechhulp onderweg. Dit zorgt voor extra gemoedsrust onderweg.

Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA)

Bent u ondernemer of heeft u een non-profitorganisatie? Rijden in een nieuwe elektrische Nissan Townstar wordt dan wel heel aantrekkelijk. U kunt namelijk in aanmerking komen voor de SEBA subsidie. Vanaf 10 januari 2023 is het mogelijk om subsidie tot €5.000,- aan te vragen voor uw nieuwe elektrische bedrijfsauto. U heeft nog geen definitieve koop- of financial leaseovereenkomst afgesloten op het moment dat u de subsidieaanvraag indient.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?