Online Occasion Dealz

Misschien wel het leukste aan het kopen van een occasion is de zoektocht. Zeeuw & Zeeuw heeft er honderden op voorraad, dus een grote kans dat het perfecte exemplaar er tussen staat. 
Momenteel zijn onze showrooms fysiek gesloten. Wij brengen de showroom, de occasion die u op het oog heeft en onze service
graag naar u toe. Dit kan online door middel van een autovideo of videobel-gesprek, maar we kunnen natuurlijk ook bij u langskomen voor een proefrit aan huis.
Bekijk onze volledige voorraad

Proefrit aan Huis

Zeeuw & Zeeuw komt, binnen een straal van 30 km, graag naar u toe voor een proefrit aan huis met de door u gewenste auto. De auto wordt voor uw proefrit grondig gedesinfecteerd.

Maak nu een afspraak

14 Dagen Omruilgarantie

De omruilgarantie geeft u het recht om de auto eenmalig binnen 14 dagen na aflevering (maximaal 750 kilometers), om te ruilen wanneer u niet tevreden bent..

Aflevering binnen 48 uur

Wilt u snel de beschikking hebben over uw nieuwe auto? Daarvoor bieden we Aflevering binnen 48 uur. Zodat u zeer snel op pad kunt met uw nieuwe aanwinst.

Minimaal 6 Maanden Garantie

Koopt u een occasion bij Zeeuw & Zeeuw? Dan bent u altijd verzekerd van minimaal zes maanden BOVAG Garantie, merkgarantie of fabrieksgarantie.

Voorraad

Zeeuw & Zeeuw biedt occasions aan van hoge kwaliteit. Elke auto wordt geleverd met minimaal 6 maanden garantie en 14 dagen omruilgarantie. Koop dus met vertrouwen je volgende auto en laat hem gratis thuisbezorgen.

Onze volledige Voorraad

Auto inruilen?

Uw huidige auto inruilen? Dat is natuurlijk mogelijk bij Zeeuw & Zeeuw.

  1. Indicatie
    Bij iedere auto in onze voorraad heeft u de mogelijkheid om een online inruilvoorstel aan te vragen. Na het invoeren van enkele gegevens over uw auto ontvangt u direct een PDF in uw mailbox met een indicatie van de inruilwaarde.
  2. Gegarandeerde inruilprijs
    Wilt u hierna een definitieve inruilprijs ontvangen? Naar aanleiding van de indicatieve waarde van uw auto neemt één van onze collega’s contact met u op. Door middel van een taxatie aan huis (bijv. i.c.m. de proefrit aan huis) kunnen we een definitieve waarde bepalen.
    Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunnen we eventueel ook een waarde bepalen op afstand d.m.v. een omschrijving en foto’s van uw huidige auto.

Bij aflevering van uw nieuwe aanwinst nemen we uw inruilauto direct mee. We controleren met u direct of de inruilauto nog in dezelfde staat is als tijdens de taxatie.

Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Showroom Afspraak Showroom Afspraak Showroom Afspraak