Onderhoud & Reparaties

Alle vertrouwen

Bij Zeeuw & Zeeuw Nissan staat kwaliteit hoog in het vaandel, u kunt dus ook vertrouwen op de kunde van onze monteurs. Zeeuw & Zeeuw Nissan adviseert en stimuleert het gebruik van originele onderdelen bij reparatie en onderhoud om zo de levensduur van uw Nissan te optimaliseren. De technologie die bij Nissan wordt gebruikt en waar de onderdelen mee worden vervaardigd zijn immers toegespitst op uw auto. Naast onderhoud, kunt u bij Zeeuw & Zeeuw Nissan ook terecht voor kleine of grote reparaties. Of u nu een deuk heeft, een scheur in de voorruit of een motor reparatie nodig heeft, alle kennis is in huis bij Zeeuw & Zeeuw Nissan!Maak direct een werkplaatsafspraak

Onderhoud

 • Airco Check
 • Distributieriem
 • Accu
 • Airco Check

  Airco Check

  ALTIJD ZUIVERE LUCHT IN DE AUTO

  Airconditioning verhoogt niet alleen uw rijplezier, maar ook uw veiligheid. Het is daarom belangrijk dat de airco goed onderhouden wordt.

 • Distributieriem

  Distributieriem

  Een distributieriem laat de hele motor draaien, deze ‘riem’ bevat tanden die een verbinding vormen met de krukas en de nokkenas. De functie van de nokkenas is het openen en sluiten van de kleppen die doorgaans in de cilinderkop te vinden zijn. Uiteindelijk ‘loopt’ de motor en gaat de auto (in de juiste versnelling) vooruit. Een distributieriem is aan onderhoud onderhevig, de levensduur van een distributieriem is rond de 150.000 km of 6 jaar (afhankelijk van weersomstandigheden en of het voertuig zware prestaties moet leveren), uw Nissan-dealer weet exact wanneer een distributieriem vervangen moet worden. Volg dus altijd zijn/ haar advies op. Zo voorkomt u schade aan de zuigers en kleppen in uw motor en bijbehorende hoge kosten.

 • Accu

  Accu

  Accu’s van Nissan zijn de beste optie voor uw voertuig. Ze zijn gebouwd volgens de kwaliteitsnormen van Nissan en hebben een garantie van drie jaar. Zelfs in de meest extreme temperaturen zullen ze uitstekend blijven presteren. Voor de geavanceerde technologie van moderne auto’s, zoals stop-/startsystemen, is een betrouwbare en krachtige accu van cruciaal belang. Tijdens de winter hebt u een accu nodig die is opgewassen tegen een koude start. De originele Nissan accu’s laten u ook dan, niet in de kou staan.

Winterbanden

De winter laat zich moeilijk voorspellen. Rijomstandigheden kunnen snel veranderen en daarom is het belangrijk om hier goed op voorbereid te zijn. Om er alles aan te doen u veilig de winter door te laten rijden, bieden wij een gamma winterbandensets voor alle courante modellen.

Winterbanden zorgen voor meer grip en een kortere remweg bij temperaturen onder de 7 graden en bij andere winterse omstandigheden zoals sneeuw en ijzel. Een winterband heeft een ander rubbersamenstelling en lamellen, dat zijn kleine maar zeer effectieve inkepingen in de profielblokken. De lamellen zorgen voor extra grip bij optrekken en remmen. Een auto op winterbanden die 100 km/u rijdt en remt op een nat wegdek, staat vier meter eerder stil dan dezelfde auto op zomerbanden. Op een besneeuwde weg is de remweg meer dan de helft korter dan bij zomerbanden.

Winterbanden zijn niet verplicht in Nederland en België, maar in andere omringende landen (zoals Frankrijk, Duitsland en Luxemburg) zijn winterbanden wél verplicht onder winterse omstandigheden.

Reparaties

De prestaties, kwaliteit en veiligheidsnormen van uw auto zijn topprioriteit voor Zeeuw & Zeeuw Nissan. Daarom zorgen wij ervoor dat uw Nissan wordt gerepareerd volgens de hoogste normen. Schadeherstel bij Zeeuw & Zeeuw Nissan staat voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Bij Zeeuw & Zeeuw Nissan gebruiken wij alleen hoogwaardige en originele Nissan onderdelen die volgens goedgekeurde methodes worden gemonteerd. Daarnaast geven wij garantie op onze reparaties, zodat u volledige gemoedsrust hebt.

 • Onze Nissan-onderdelen en panelen zijn betrouwbaar en ​​​​​​​​​duurzaam met een perfecte pasvorm, omdat ze gebouwd worden volgens dezelfde specificaties die gebruikt zijn bij de productie van onze auto’s.
 • Niemand kent uw Nissan beter dan onze Zeeuw & Zeeuw-schadewerkplaats. Onze gekwalificeerde, professionele technici in de carrosserie- en spuitafdeling zijn uitgerust met de meest geavanceerde, speciale hulpmiddelen en apparatuur. Ze zullen uw auto herstellen volgens de door Nissan goedgekeurde reparatiemethodes.
 • Onze technici staan ​​klaar om u te helpen met al deze kleine beschadigingen. Ze zijn opgeleid in de nieuwste technieken voor het verwijderen van kleine deuken, spotreparaties en reparaties aan lichtmetalen velgen, interieur- of koplampen. Hierbij bieden ze u een snelle en kosteneffectieve oplossing om uw auto weer in zijn oorspronkelijke staat terug te brengen.
 • Kleine schades aan uw voorruit moet u niet negeren, omdat het zich kan ontwikkelen tot scheuren die volledige vervanging van de voorruit noodzakelijk maken. De voorruit is een belangrijk veiligheidsonderdeel van uw auto. Daarom wordt tijdens de APK van uw voertuig een controle van de voorruit uitgevoerd.

Terug naar Nissan
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak