Online diensten

Onze werkplaatsen en showrooms zijn geopend. Online zijn we u ook graag van dienst:

Een andere auto aanschaffen? Dat is bij ons zowel offline als online mogelijk.


Stap 1: Oriëntatie

Autovideo aanvragen
Wilt u één van onze modellen (nieuw of gebruikt) wat nader bekijken? Vraag dan een autovideo aan. Onze verkoopadviseurs maken voor u een video met  uitleg over deze specifieke auto. De video ontvangt u in uw mailbox
Livechat
Kom via onze website direct in contact met één van onze collega’s.
Videobellen
Via videobellen biedt Zeeuw & Zeeuw u de ideale oplossing op afstand: een online afspraak met één van onze verkoopadviseurs. U maakt met één van onze medewerkers een afspraak op een moment waarop het u schikt. Tijdens deze afspraak beantwoorden we graag al uw vragen en laten we bijvoorbeeld de auto van uw keuze aan uw zien.

Stap 2: Proberen

Proefrit (en taxatie) aan huis
Naast een proefrit bij onze locatie komen wij binnen een straal van 30 km van onze vestiging graag naar u toe voor een proefrit aan huis met de door u gewenste auto. De auto wordt voor uw proefrit grondig gedesinfecteerd. U maakt met één van onze medewerkers een afspraak op een moment waarop het u schikt. Wij komen met de betreffende auto bij u langs en na een korte uitleg over de auto kunt u heerlijk op het gemak een proefrit maken. Ondertussen kunnen wij een eventuele inruilauto taxeren.

Stap 3: Offerte/Aanschaf

Videobellen
Via videobellen biedt Zeeuw & Zeeuw u de ideale oplossing op afstand: een online afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zo kunnen we de gemaakte offerte met u doornemen en uw verdere vragen beantwoorden.
Aanschaf aan huis
Wilt u de orderbevestiging fysiek tekenen en kunt u niet naar onze vestiging komen? Dan kan dat in uitzonderlijke gevallen bij u thuis. Uiteraard hanteren we hierin de 1,5 meter afstand en dragen we een mondkapje. Ook zullen we de lengte van het bezoek beperken.

Stap 4: Aflevering

Aflevering aan huis
Het afleveren van uw nieuwe auto kan plaatsvinden in onze vestiging. Wanneer u een auto bij ons heeft aangeschaft kan deze eventueel ook bij u thuis worden bezorgd. Wanneer er sprake is van een inruil-auto nemen we die direct mee.

Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Showroom Afspraak Showroom Afspraak Showroom Afspraak