Rij hem voordelig met Zeeuw & Zeeuw Private Lease De Nissan Micra

Private Lease Keurmerk

*De getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Nissan Micra

NISSAN MICRA MET NIEUWE KRACHTIGE IG-T 100 MOTOREN

In de nieuwe Nissan MICRA maakt de 0,9-liter benzinemotor plaats voor de nieuwe 1.0 IG-T met meer vermogen. De IG-T-motor heeft een vermogen van 100 pk. 10 pk meer dan de motor die hij opvolgt. Ook de trekkracht is toegenomen van 140 naar 160 Nm, wat de acceleratie ten goede komt. Tegelijkertijd zijn het verbruik en de CO²-uitstoot verminderd. De nieuwe MICRA stoot tot wel 15 g/km minder CO² uit.

MICRA OOK LEVERBAAR MET AUTOMAAT (XTRONIC)

De nieuwe MICRA is ook leverbaar met een automatische transmissie met de naam Xtronic. De Xtronic is een geavanceerde CVT (Continu Variabele Transmissie). Deze automaat is vooral ideaal wanneer u vaak moet afremmen en optrekken. Bijvoorbeeld wanneer u in de binnenstad rijdt, of vaak in de file staat. De nieuwe MICRA is leverbaar met automaat binnen de uitvoeringen N-Connecta, N-Sport en Tekna.

ALTIJD DE BESTE PRIJS VOOR UW NIEUWE NISSAN MICRA

Bij Zeeuw & Zeeuw hebben wel altijd zeer scherpe aanbiedingen op de Nissan MICRA. Daarnaast staan er altijd een groot aantal voor u op voorraad, zodat snel wegrijden in uw nieuwe auto geen enkel probleem is.

BEKIJK DE VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

De Nissan MICRA is leverbaar in 5 verschillende uitvoeringen: Tekna, N-Connecta, Visia, Acenta en N-Sport. Bekijk de Nissan MICRA prijslijst voor alle specificaties en prijzen per uitvoering.

Lees meer over de Nissan MICRA

Nissan Micra - Fotogalerij

  • De Nissan Micra N-Sport met zwarte accenten uitgerust
  • Het interieur van de Micra is gericht op uw comfort. Een automaat is ook mogelijk
  • Passion Red is 1 van de vele kleuren die u kunt kiezen op uw Nissan Micra
  • nissan micra touchscreen
  • Voor welke kleur je ook gaat, de Nissan Micrais een stijlvolle verschijning
  • De Nissan Micra Acenta is standaard uitgerust met LED-dagrijverlichting
  • De Nissan Micra Tekna en N-Connecta zijn uitgerust met 17 inch velgen
  • De Nissan Micra met nieuwe krachtige IG-T 100 motoren

Uw voordelen bij Zeeuw & Zeeuw

Waarom kiezen voor Zeeuw & Zeeuw?

Een splinternieuwe Micra rijden tegen een vast, laag maandbedrag. Klinkt goed, nietwaar? En dat is het ook. Met een leasecontract van Zeeuw & Zeeuw gaat u elke dag onbezorgd op weg. Onderhoud & reparaties inclusief, pechhulp, verzekering en wegenbelasting zijn immers bij uw maandbedrag inbegrepen. U hoeft geen aanbetaling te doen en ook met een slottarief of afschrijving op de auto hoeft u geen rekening te houden. Eén vast tarief. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken en uw auto te wassen. Kortom: geen verrassingen achteraf. Bereken via onze online lease module eenvoudig uw maandbedrag uit voor de Nissan van uw keuze. Onze Lease specialist neemt binnen 1 werkdag contact met u op over het vervolg.