Qashqai 2021 – Testdrive

Ontdek zelf de nieuwe QASHQAI

Plan uw proefrit

 • Juli 2021

  Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30 31

  30 juli 2021

  31 juli 2021

Plan een Testdrive in de nieuwe QASHQAI!

Ervaar een unieke rijsensatie dankzij een van de twee nieuwe aandrijvingen. De nieuwe Mild-Hybrid-aandrijving van de Nissan QASHQAI vergroot de efficiëntie. QASHQAI e-POWER combineert EV-technologie met het vertrouwde gemak van een benzinemotor en zorgt voor een directe acceleratie, ongeëvenaarde souplesse en de ongelooflijke stilte van een elektrische auto.


Uiteraard houden wij ons strikt aan de coronamaatregelen die door de overheid zijn opgesteld om uw gezondheid te garanderen. Wij zorgen ervoor dat tussen elke proefrit de auto ontsmet wordt op alle ‘high-touch’ plekken. De verkoopadviseur zal voorafgaande aan de proefrit op tenminste 1,5 meter afstand de details met u afstemmen.


Indrukwekkende evolutie

In 2007 vond Nissan de crossover uit met de QASHQAI, compact als een hatchback en daarnaast functioneel als een SUV. En nu is de Nissan QASHQAI volledig vernieuwd. Ondanks zijn stoere uiterlijk, heldere ledverlichting, indrukwekkende 20 inch lichtmetalen velgen en aerodynamische lijnen oogt deze crossover toch compact. Hiermee introduceert Nissan een nieuwe visie op de Nissan QASHQAI.

Innovatie in beeld
Het beschikbare 12,3 inch aanpasbare instrumentenpaneel van de Nissan QASHQAI biedt u vele keuzes. Integreer kaarten. Voeg menu’s toe. Zet informatie daar waar u het onmogelijk kunt missen. En met een achtergrond geïnspireerd op Japans Kiriko glas oogt het heel stijlvol. Voor modellen met een minder luxe interieurbekleding is het 5 inch scherm vervangen door een groter 7 inch TFT-scherm, een aanzienlijke verbetering.

Slim vermogen in een veranderende wereld
Een Mild-Hybrid-systeem combineert verbeterde brandstofefficiëntie met meer rijplezier in uw SUV. Het Mild-Hybrid-systeem gebruikt een lithium batterij die energie opslaat die teruggewonnen wordt tijdens het remmen. Die opgeslagen energie zorgt dat de benzinemotor uitgeschakeld wordt bij lage snelheid of bij stilstand om de brandstofefficiëntie te verbeteren en de totale CO₂ -uitstoot te verminderen.

Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Showroom Afspraak Showroom Afspraak Showroom Afspraak