De beste zorg voor uw auto Profiteer van onderhoud acties

Nissan APK APK For Life

APK en APK for life, vertrouwd bij de Nissan dealer
Ook voor een APK keuring kunt u bij Nissan Zeeuw & Zeeuw terecht. Uiteraard bent u bij Zeeuw & Zeeuw verzekerd van ervaren vakmensen, die uw Nissan door en door kennen. Uit onderstaande prijzen voor een APK keuring blijkt dat de Nissan dealer ook helemaal niet duur is.
– APK keuring: € 29,-.
– APK keuring GRATIS in combinatie met een onderhoudsbeurt.
Bedragen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele wettelijke afmeldkosten.

APK for Life: een unieke service van Zeeuw & Zeeuw!

Met APK for Life is uw auto verzekerd van GRATIS APK, hoe lang hij ook meegaat. Voorwaarde is wel, dat het onderhoud bij een Nissan dealer wordt uitgevoerd. Bovendien is APK for Life overdraagbaar. Dus als u uw auto verkoopt of inruilt kan ook de volgende eigenaar nog van deze extra Nissan service profiteren.

NISSAN ASSISTANCE: U KUNT OP ONS REKENEN, OVERAL EN ALTIJD

U geeft om uw Nissan en wij, bij Nissan, geven om u. Wij willen dat u met een gerust hart van het rijden kunt genieten. In het geval van verkeerd getankte brandstof, een lekke band, een ongeval of een onwaarschijnlijk geval van een defect, kunt u altijd op Nissan Assistance rekenen. Dus wat er ook gebeurt, bel ons en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week… GRATIS! Als u het periodieke onderhoud van uw Nissan laat uitvoeren bij Zeeuw & Zeeuw, dan behoudt u het recht op de GRATIS Nissan Assistance service, zelfs na de garantieperiode.
 

NISSAN ZORGT VOOR U!


Terug naar overzicht