Nissan winterinspectie

De winter komt eraan en wij nodigen u graag uit voor onze winterinspectie!

Uitjes in de winter vormen voor het hele gezin altijd mooie herinneringen! Bereid uw auto op die momenten voor en profiteer vanaf 6 december 2021 t/m 31 januari 2022 van onze scherp geprijsde winterinspectie van €19,95! Tijdens de winterinspectie wordt uw Nissan van voor- tot achterbumper zorgvuldig geïnspecteerd, zodat u weer zonder zorgen de weg op kunt. U ontvangt tevens gratis een warme Nissan-muts als u voor eind januari 2022 een afspraak maakt voor de winterinspectie. Maak nu een afspraak voor de winterinspectie bij een van onze Zeeuw & Zeeuw Nissan werkplaatsen.

Extra winteraanbiedingen

Tijdens de koude wintermaanden is het belangrijk dat uw Nissan in topconditie verkeerd. Naast de winterinspectie kunt u daarom ook gebruik maken van onze andere winteraanbiedingen. Ontvang tot 20% korting op accu’s, ruitenwissers, ruit-en slotontdooiers en rubber vloermatten. Met het oog op maximale veiligheid adviseren wij u gebruik te maken van winterbanden onder uw Nissan, waardoor u verzekerd bent van een kortere remweg en meer grip.

Nissan NOW winterloterij

Tijdens de actieperiode is uw Nissan NOW account uw persoonlijke lotnummer en speelt u automatisch mee in onze winterloterij. Mocht u nog geen account hebben op Nissan NOW, aarzel dan geen moment meer en creëer uw gratis account via onderstaande link. Met een gratis account op Nissan NOW, heeft u o.a. inzicht in het toekomstig benodigd onderhoud en/of benodigde APK. Daarnaast kunt u gebruik maken van diverse korting vouchers die exclusief beschikbaar zijn voor u als Nissan NOW lid.

In de Nissan NOW Winterloterij worden er 20 Nissan Now leden beloond, die Nissan dealers hebben bezocht tijdens de actieperiode voor een winterinspectie, met een weekend lang gratis rijden in de volledig vernieuwde Nissan Qashqai. Tevens ontvangen de winnaars een waardecheque t.w.v. € 500,-, welke te verzilveren is voor aanschaf van originele Nissan accessoires bij aankoop van een nieuwe Nissan. Bezoek onze vestigingen om uw wincode te activeren en te controleren of u in de prijzen bent gevallen.

We kijken ernaar uit u in onze werkplaats te mogen ontvangen. Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen t.b.v. COVID in acht zijn genomen.

Terug naar Nissan