YOU+

Haal het maximale uit uw Nissan! 

You+Nissan is speciaal voor u ontworpen om het maximale uit uw Nissan te halen. You+Nissan garandeert een unieke ervaring, met buitengewone klantenservice en advies over het eenvoudig gebruik en onderhoud van uw Nissan. Daarnaast biedt het ook speciale aanbiedingen en exclusieve toegang tot boeiende evenementen. Profiteer van innovatieve functionaliteiten en krijg antwoord op al uw vragen via een van onze contactpunten.

Openen vanuit elk apparaat

Uw persoonlijke omgeving is beschikbaar via een app voor uw desktop of mobiele apparaten, beschikbaar in de iTunes en de Android app stores.

Uw Nissan beheren

U kunt via het platform uw Nissan(s) beheren en alle gerelateerde informatie bekijken, zoals offertes en online geplande onderhoudsbeurten, beheer van verbonden diensten, navigatie-updates en nog veel meer.

Word beloond

Wij vinden dat u als Nissan-eigenaar beloond moet worden. Daarom geven we u de kans om u aan te melden voor exclusieve toegang tot allerlei geweldige evenementen, VIP-ervaringen en diensten.

Nissan Mapcare

 • Navigatiesysteem
 • Nissan Driver Guide
 • NissanConnect EV
 • Navigatiesysteem

  Navigatiesysteem

  Spiegel uw favoriete smartphone-apps met Apple CarPlay™ en Android Auto. Uw navigatiesysteem kan u ook helpen om files te vermijden en het brengt u waar u maar wilt dankzij de geïntegreerde functies voor actuele verkeersinformatie.

 • Nissan Driver Guide

  Nissan Driver Guide

  Ontdek uw Nissan op uw smartphone.

 • NissanConnect EV

  NissanConnect EV

  Met de NissanConnect EV mobiele app kunt u een laadbeurt voor uw elektrische auto starten en de klimaatbeheersing van uw auto aan- en uitzetten vanaf uw smartphone. De routeplanner geeft u bovendien informatie over oplaadstations bij u in de buurt en stippelt de beste route voor u uit naar het dichtstbijzijnde station.

Terug naar Nissan