Zeeuw & Zeeuw Nissan bij Beachbike en Beachrun Scheveningen

Op zondag 28 januari vond op het strand van Scheveningen een sportief evenement plaats, met zowel een mountainbike Beachrace als een Beachrun-evenement. Zeeuw & Zeeuw Nissan ondersteunde het evenement met de avontuurlijk Nissan X-Trial voor de juryleden.

De mountainbike strandrace omvatte twee rondes tussen de haven van Scheveningen en Katwijk. Michiel Hillen leek de race te winnen, maar viel stil bij de strandopgang naar de finish. Hierdoor kon Menno Don hem inhalen en de overwinning behalen, terwijl Rick van Breda tweede werd en Hillen derde. Bij de dames eindigde Mariëlle Trouwborst als eerste, gevolgd door Femke Marcus en Lola Bakker.

In de middag vond de Beachrun plaats, waar zowel topsporters als recreatieve deelnemers aan meededen. Er was ook een kidsrun, waar kinderen konden kiezen uit een loop van 750 of 1500 meter. Volwassenen hadden de keuze uit één ronde van 7 kilometer of 2 rondes van in totaal 14 kilometer, inclusief uitdagende strandop- en afgangen en de beklimming van het gravel bij de heuvel van de luchtwachttoren. Maikel Stolwijk won bij de heren, net als in 2023, met een tijd van 52.59. Mariëlle Trouwborst, die eerder al de mountainbikerace had gewonnen, zegevierde opnieuw bij de dames met een tijd van 59.46.

Al met al was het een geslaagde en zonnige dag, waar zowel top- als breedtesporters samenkwamen op het strand van Scheveningen.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?