Renault Master - Nú extra voordelig!

  Accessoirecheque t.w.v. € 900* + voordeel van € 6.950,-

  Renault Master

  v.a. 22% bijtelling

  VAN € 27.540,-

  VOOR € 20.590,-

  Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten? Vul uw kenteken in.
 • Meer informatie over Renault Master

  Renault Master

  De Renault Master is dé bedrijfswagen op maat voor al uw vervoerswensen. Welke zakelijke vervoersoplossing u ook zoekt, de Renault Master is er voor u! Van een bestelbus met drie zitplaatsen, een bestelbus met dubbele cabine en van verlengde pickup tot een Master met Distribox. Alles is mogelijk met de Renault Master!

  Praktisch en veelzijdig

  Met optimaal zicht, ergonomische bedieningen, een verstelbare rijpositie en talrijke goed toegankelijke bergruimtes heeft de cabine een zeer professionele uitstraling. In de ruime, lichte en comfortabele cabine voelt u zich prettig. De verbeterde airconditioning en geluidsisolatie maken het rijden aangenaam en ontspannend. Bij stilstand tovert u de cabine eenvoudig om in een kantoor. Met de draaibare tafel om uw laptop of mappen op neer te leggen, een notitieblokhouder voor uw papierwerk en diverse bergruimtes hebt u al uw gereedschappen altijd bij de hand.

  Meer informatie?

  Wilt u meer informatie over deze actie? Kom dan snel naar de dichtstbijzijnde Renault Zeeuw & Zeeuw vestiging, onze Verkoop Adviseurs vertellen u graag meer!

Renault Master - Fotogalerij

Energieverbruik Kangoo, Trafic en Master variërend van 4,3-9,9 l/100 km, resp. 23,3-10,1 km/l. CO2-uitstoot variërend van 112 – 260g/km. Verbruiks- en uitstoot-gegevens per model op aanvraag. Actie is geldig t/m 5 mei  2020. Alleen geldig op voorraad modellen, zolang de voorraad strekt. * Met de accessoirecheque kan uitsluitend gekozen worden uit speciaal geselecteerde accessoires en is niet geldig op de Generique en ZE modellen.