De nieuwe Renault AUSTRAL- Blijf op de hoogte!

Laat uw gegevens achter.

De gloednieuwe Renault AUSTRAL

Renault introduceert een volledig nieuwe, ambitieuze SUV: de Austral. Met dit model wil Renault zijn wereldwijde positie in het C-segment – het belangrijkste van de automarkt – versterken. Renault startte een nieuw offensief in dit segment met de Arkana en nieuwe Megane E-Tech electric, dat nu een vervolg krijgt met de nieuwe Austral. Het zijn allemaal uiterst moderne auto’s onder het motto ‘cars for living’. Met deze ‘Nouvelle Vague’ modellen brengt Renault echte moderniteit in de auto-industrie, met een sterke focus op technologie, schone energie en service.

Prijzen beginnen bij € 36.480,- voor de 96 kW (130 pk) sterke equilibre mild hybrid advanced, techno esprit Alpine E‑Tech full hybrid vanaf € 44.980,-. Alle prijzen zijn te vinden op

200pk

Hybride E-Tech-aandrijving

575 l

bagageruimte

32 adas

rijden, veiligheid, parkeren


Garandeer een proefrit

De Renault Austral is een echte SUV, maar hij oogt ook atletisch, sensueel en technologisch. Voor het eerst komt Renault ook met een exclusieve, sportief uitgevoerde topversie – de Esprit Alpine – die voorzien is van aantrekkelijke, dynamisch ogende designdetails.

Meld u snel aan via het aanmeldformulier en garandeer als één van de eersten een overweldigende proefrit.