Bij Zeeuw & Zeeuw supporten wij sport van groot tot klein. Of het nu gaat om onze toppers van Feyenoord Basketball of schaatsteam IKO te voorzien in hun mobiliteit of sponsoring van lokale sportverenigingen. Omdat wij sport erg belangrijk vinden hebben we t/m 15 oktober een sportieve actie: #DOESSPORTIEF actieweken bij Zeeuw & Zeeuw Renault. Bij aanschaf van een nieuwe Renault ontvang je gratis een sportief product naar keuze.

E-TECH HYBRID DAY’S VAN RENAULT
Naast de #DOESSPORTIEF actie profiteer je tijdelijk van extra veel voordeel op diverse geselecteerde CLIO, CAPTUR en ARKANA E-TECH modellen tijdens de E-TECH HYBRID DAY’S.

7 ZEKERHEDEN VAN RENAULT
1. Rij in 2022
2. Vaste prijs en geen BPM verhoging
3. €1.000,- extra inruilwaarde
4. Aantrekkelijke financiering met 2,9%
5. Gratis routeservice Europa
6. 3 Jaar gratis garantie
7.  3 Jaar gratis onderhoud

Nu bij aanschaf van een nieuwe Renault keuze uit:

GARMIN SPORTHORLOGE
SPORT GIFT CARD
CONTRIBUTIE TEGOED

t.w.v. € 349,-

√ E-TECH 145 Hybrid automaat
√ Tot wel 80% elektrisch rijden in de stad
√ Zelf opladende hybride aandrijving
√ Efficient in de stad én op de snelweg

7 ZEKERHEDEN DEAL
vanaf € 23.450,-
Netto bijtelling v.a. € 163,- p/m

√ E-TECH 160 Plug-in Hybrid automaat
√ Tot 50km elektrisch rijden
√ Milieubewust autogebruik
√ Maximale modulariteit

7 ZEKERHEDEN DEAL
vanaf € 35.450,-
Netto bijtelling v.a. € 245,- p/m

√ E-TECH 145 Hybrid automaat
√ Tot wel 80% elektrisch rijden in de stad
√ Eenvoudig energie terugwinnen
√ Sportieve en ruime Hybride SUV

7 ZEKERHEDEN DEAL
vanaf € 34.390,-
Netto bijtelling v.a. € 229,- p/m

Liever een ander model?

1. Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Clio, Captur of Arkana ontvangt de klant kosteloos een Renault GarantiePlus verzekering. Met deze verzekering wordt de standaard garantie van 24 maanden verlengd met een aanvullende garantieperiode van 12 maanden met een maximale kilometerstand van 50.000 km. U kunt gedurende de looptijd van uw GarantiePlus verzekering tevens kostenloos gebruik maken van Renault Route Service die bij pech voor onderdak zorgt of vervangend vervoer. En met de GarantiePlus Pas, die u bij deze verzekering ontvangt, kunt u vrijwel overal in Europa bij elke Renault-dealer terecht.

2. Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Clio, Captur of Arkana ontvangt de klant kosteloos een onderhoudscontract voor de periode van 3 jaar met een maximum kilometerstand van 40.000. Voor meer informatie over de algemene voorwaarden van het onderhoudscontract kunt u de volgende link raadplegen: Bekijk hier de volledige actievoorwaarden

3. Voor de Renault Clio, Captur en Arkana die in 2022 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt. Het vermelde aanbod is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen. Het vermelde aanbod kan wel worden gecombineerd met het Renault Flex Choice-financieringsaanbod. Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod. De uiterste registratiedatum voor dit aanbod is 31 december 2022. Bij keuze voor een onderhoudscontract met een looptijd > 4 jaar en/of een kilometrage > 70.000 kilometer blijft de maximale korting gelijk aan het voordeel dat geldt op een contract voor 4 jaar met een maximaal kilometrage van 70.000. Voor meer informatie over de algemene voorwaarden van het onderhoudscontract kunt u de volgende link raadplegen: Bekijk hier de algemene voorwaarden

4. #DOESSPORTIEF actie is geldig t/m 15 oktober en alleen geldig op nieuwe particuliere klantorders. Niet i.c.m. Private Lease of occasion orders en iet inwisselbaar tegen contanten. Vraag een verkoopadviseur naar de voorwaarden.

Terug naar Renault